Σύζυγος Χαρδαλιά για εμπρηστικές επιθέσεις: «Δε φοβόμαστε»

Η πρώτη της ανάρτηση μετά τη ζημιά που προκάλεσαν στις επιχειρήσεις της

 Ρεπορτάζ από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR για τις επιθέσεις στις επιχειρήσεις του συζύγου του Ν. Χαρδαλιά (23/4)

«Δε φοβόμαστε» είναι το μήνυμα της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά, μετά τις εμπρηστικές επιθέσεις στις δύο επιχειρήσεις της (γυμναστήριο και κατάστημα παιδικών ρούχων) στο Παγκράτι.  

Χαρδαλιάς για την επίθεση στη σύζυγό του: Δεν τρομοκρατούμαστε

Με ανάρτησή της στο facebook η Γιώτα Παναγιωτοπούλου σημειώνει: «Σε ένα κράτος δικαίου δε χωρούν και κυρίως δεν πετυχαίνουν πρακτικές τρομοκρατίας! Ευχαριστώ από καρδιάς όλες τις αρμόδιες αρχές που με εκπληκτική ταχύτητα λειτούργησαν , ευχαριστώ όλους εσάς που μας στηρίζετε με την αγάπη σας, ευχαριστώ θερμά όλους τους συνεργάτες μου που στάθηκαν δίπλα μου από τα ξημερώματα μέχρι τώρα και τέλος ευχαριστώ τον σύζυγό μου, Νίκο Χαρδαλιά, που στέκεται όρθιος πάντα και παντού». 

Όπως αναφέρει, η αποκατάσταση προχωράει, έτσι ώστε από σήμερα να λειτουργήσουν κανονικά η υποδοχή του γυμναστηρίου και το κατάστημα. «Δε θα τους κάνουμε το χατίρι! Οι ζωές μας, οι αξίες μας, τα πιστεύω μας είναι μη διαπραγματεύσιμα και δεν τρομοκρατούνται» καταλήγει.  

το κατάστημα της συζύγου του Ν. Χαρδαλιά μετά την επίθεση

Μεγάλες οι ζημιές στις επιχειρήσεις της συζύγου του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Ν. Χαρδαλιά μετά από εμπρηστικές επιθέσεις

Οι εμπρηστικές επιθέσεις έγιναν με εκρηκτικούς μηχανισμούς από γκαζάκια, που τοποθέτησαν άγνωστοι έξω από τις δύο επιχειρήσεις,  που βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους, στην οδό Φορμίωνος, στον Βύρωνα, περίπου στη 01:30 τα ξημερώματα της Κυριακής. Από τις εκρήξεις που έγιναν, προκλήθηκαν ζημιές στην πρόσοψη των δύο επιχειρήσεων, καθώς και φωτιά μικρής έκτασης.

Τις επιθέσεις καταδίκασε η κυβέρνηση δια στόματος της κυβερνητικής εκπροσώπου και του εκπρόσωπου Τύπου της ΝΔ, Τάσου Γαϊτάνη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top