Πορεία υπέρ των Παλαιστίνιων στην Αθήνα

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Πορεία υπέρ των Παλαιστίνιων στην Αθήνα

Πορεία διαμαρτυρίας υπέρ των Παλαιστίνιων με αφορμή τις ισραηλινές επιθέσεις και τους δεκάδες νεκρούς στη Λωρίδα της Γάζας έγινε στην Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής.

Η συγκέντρωση έγινε από την Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη, για να εκφραστεί η αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό.

Πορεία υπέρ των Παλαιστίνιων στην Αθήνα

Πορεία υπέρ των Παλαιστίνιων στην Αθήνα

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας στη Λεωφόρο Μεσογείων και κατευθύνθηκαν προς την πρεσβεία του Ισραήλ.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ η λεωφόρος Μεσογείων ήταν κλειστή στο ρεύμα προς Αθήνα από το ύψος της οδού Δημοκρατίας για αρκετή ώρα. Κλειστή ήταν και η Κατεχάκη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το ύψος της Μεσογείων έως την Κηφισίας.

«Είμαστε εδώ για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στον σκληρά δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό από τις εγκληματικές επιθέσεις του Ισραήλ που γίνονται με τις πλάτες των Αμερικανών, του ΝΑΤΟ, της ΕΕ.

Απαιτούμε εδώ και τώρα η ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσει στην αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους, με βάση την ομόφωνη απόφαση της Βουλής του 2015.

Απαιτούμε να απεμπλακεί η Ελλάδα από όλους τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που βάζουν σε μεγάλους κινδύνους το λαό και τη χώρα μας» δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ.Κουτσούμπας στη εν εξελίξει συγκέντρωση της ΕΕΔΥΕ στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top