Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Ο γιoς του πρωθυπουργού απολύθηκε από τον στρατό

Υπηρέτησε όλη τη θητεία του στο πυροβολικό του Έβρου

Πέρασαν 9 μήνες από όταν παρουσιάστηκε ο γιoς του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στον στρατό ξηράς για τη στρατιωτική θητεία του.  

Αυτό σημαίνει πως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πριν λίγες μέρες απολύθηκε, αφού ολοκλήρωσε τη θητεία του και είναι πλέον «πολίτης».  

Κυριάκος Μητσοτάκης: Φαντάρος στον Έβρο παρουσιάζεται ο γιος του

Ο μεγαλύτερος γιος του πρωθυπουργού υπηρέτησε και τους εννέα μήνες στον Έβρο, από όπου πήρε και το απολυτήριό του. Είχε καταταχθεί στο Πυροβολικό τον Σεπτέμβριο του 2020, ενώ ο πρωθυπουργός δεν είχε καταφέρει να βρεθεί στην ορκωμοσία του στο Κέντρο Πυροβολικού, λόγω των περιοριστικών μέτρων του κορωνοϊού.  

Κυριάκος Μητσοτάκης: Άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής

Στη συνέχεια ο γιος του του Κυριάκου Μητσοτάκη μετατέθηκε στο στρατόπεδο «Ιωάννου» στον Έβρο. Στο στρατόπεδο «Ιωάννου» τον είδε τελικά και ο πρωθυπουργός τον περασμένο Οκτώβριο όταν τον επισκέφθηκε εκεί που υπηρετούσε. 

Γενέθλια Κυριάκου Μητσοτάκη: Η ξεχωριστή ευχή του γιου του

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία που έβγαλε με έναν φίλο του που υπηρέτησαν μαζί στον Έβρο. Οι δυό τους χαμογελούν με το απολυτήριό τους στα χέρια.  

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης απολύθηκε από τον στρατό/ Instagram

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Η ζωή του 22χρονου γιου του πρωθυπουργού

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ως γιος του πρωθυπουργού και απόγονος πολιτικής οικογένειας έχει σίγουρα μια ενδιαφέρουσα ζωή. Έχει πάρει το όνομα του από τον παππού του, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, γεγονός για το οποίο έχει δηλώσει πολύ περήφανος. 

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δηλώσει πως ο γιος του έχει πάρει και το καυστικό χιούμορ από τον παππού του. Είναι μόνο 22 χρονών, αλλά όντας μέλος της συγκεκριμένης οικογένειας έχει διαμορφώσει τη δική του πολιτική άποψη από νωρίς. 

«Ο Κωνσταντίνος είναι ίσως ο πιο αυστηρός κριτής μου» είχε δηλώσει παλιότερα ο πρωθυπουργός, ενώ άτομα από το περιβάλλον του μιλάνε για «ένα ευαίσθητο παιδί, αλλά ταυτόχρονα δυνατό και συνειδητοποιημένο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top