Ρόδος: Κατέθεσαν 21 γυναίκες κατά του γυναικολόγου για ασέλγεια

Ανατριχιαστική η κατάθεση 25χρονης- Της μιλούσε άσεμνα ενώ την εξέταζε

Ρεπορτάζ από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star (14/1/2021) σχετικά με την ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον γυναικολόγο της Ρόδου

Ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις από τις 21 γυναίκες που καταγγέλλουν έναν 65χρονο γυναικολόγο της Ρόδου για βιασμό, κατάχρηση σε γενετήσια πράξη προσώπου ανίκανου προς αντίσταση κατ’ εξακολούθηση και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. 

Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει πως έχει εξετάσει πάνω από 30.000 γυναίκες κατά τη διάρκεια της ζωής του, ενώ οι καταθέσεις των 21 μηνυτριών είναι πραγματικά ανατριχιαστικές. 

Ρόδος: Ποινική δίωξη για βιασμό κατ΄εξακολούθηση σε βάρος του γυναικολόγου

Τελευταία κατέθεσε μια ημεδαπή κάτοικος Ολλανδίας με καταγωγή από την Λέσβο. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Δημοκρατική», η 25χρονη κοπέλα είχε πάει στο νοσηλευτικό ίδρυμα που εργαζόταν ο κατηγορούμενος στις αρχές του 2016, καθώς ήταν τότε φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο.  

Ρόδος: 33χρονη έγκυος κατηγορεί τον γυναικολόγο για ασελγείς πράξεις

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η 25χρονη, είχε επισκεφτεί τον γυναικολόγο καθώς είχε ένα πρόβλημα υγείας στα γεννητικά της όργανα. Τότε, εκείνος την είχε εξετάσει χωρίς γάντι και παράλληλα της μιλούσε με άσεμνο τρόπο, ενώ ασέλγησε με το χέρι του εις βάρος της.  

Τι αναμένεται για την περαίωση της δικογραφίας

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η δικογραφία εις βάρος του γυναικολόγου αναμένονται οι καταθέσεις από μάρτυρες που έχουν προταθεί.  

Ρόδος: Συγκλονίζει έγκυος σε δίδυμα - «Άρχισε να με φιλάει στην κοιλιά»

Παράλληλα, πρόκειται να υποβληθεί η πραγματογνωμοσύνη που παραγγέλθηκε προκειμένου να διαλευκανθεί αν ο τρόπος με τον οποίο ο καταγγελλόμενος για σεξουαλικά εγκλήματα, εξέταζε ασθενείς του, ήταν ο ενδεδειγμένος και σύμφωνος με την ιατρική επιστήμη και πρακτική. 

Επίσης, αναμένονται οι τεχνικές εκθέσεις από τους συμβούλους που γνωστοποίησαν στην κ. Ανακρίτρια οι «αντίδικες» πλευρές, ενώ ο κατηγορούμενος θα απολογηθεί σύντομα.  

Τι είχε δηλώσει ο κατηγορούμενος γυναικολόγος στο παρελθόν

Ο γυναικολόγος έχει υποστηρίξει από τον Ιανουάριο του 2021 πως η ύποθεση αποτελεί μια «σκευωρία» εναντίον του, καθώς η πρώτη γυναίκα που τον κατήγγειλε είναι μια 55χρονη, που όπως υποστηρίζει ο ίδιος, ήταν ερωμένη του. 

Γυναικολόγος Ρόδος: «Δε βίασα, ούτε παρενόχλησα ασθενή μου»

Ο κατηγορούμενος είχε δηλώσει πως όταν ζήτησε από την 55χρονη να διακόψουν τις σχέσεις τους, εκείνη τον κατήγγειλε για ασέλγεια. Η ίδια αρνείται πως είχαν οποιαδήποτε σχέση, πέρα από εκείνη του ιατρού - ασθενούς. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top