Έκλεψαν νεκρό μέσα από τάφο στην Καβάλα και τον έθαψαν στη Δράμα

Πού στρέφονται οι έρευνες

Ένα απίστευτο περιστατικό έχει γίνει θέμα συζήτησης στην Καβάλα, καθώς άγνωστοι άρπαξαν τη σορό 76χρονου, από μνήμα, όπου είχε ταφεί πριν από λίγες μέρες στην Ελευθερούπολη του Δήμου Παγγαίου. 

Μάλιστα ο δράστης ή οι δράστες, τοποθέτησαν μέσα στο φέρετρο δύο σακιά με άχυρο. Την κλοπή διαπίστωσε η σύζυγος του 76χρονου, όταν πήγε να κάνει τρισάγιο για τα εννιάμερα του μακαρίτη και είδε το χώμα του τάφου να είναι ανακατεμένο. Ζήτησε λοιπόν από τους υπαλλήλους του κοιμητηρίου να ανοίξουν το φέρετρο και μέσα βρήκε τα σακιά με το άχυρο. 

Τελικά η σορός του 76χρονου βρέθηκε στο κοιμητήριο του Αγίου Αθανασίου στη Δράμα, όπου είχε γεννηθεί και είχε μεγαλώσει. 

Από νωρίς σήμερα το πρωί έξω από το νεκροταφείο βρίσκονταν περιπολικά και αστυνομικοί. Στο σημείο βρέθηκε επίσης εισαγγελέας, παρουσία του οποίου ανοίχτηκε ένας τάφος και βρέθηκε, τυλιγμένη σε νάιλον η σορός του 76χρονου. 

Η έρευνα οδήγησε στον Άγιο Αθανάσιο, όπου είχε παντρευτεί για πρώτη φορά ο εκλιπών και είχε αποκτήσει έναν γιο, ο οποίος σήμερα είναι ιερέας. Η αστυνομία ερευνά συγκεκριμένο πρόσωπο από το στενό συγγενικό του κύκλο και εκτιμά ότι πίσω από την πράξη αυτή υπάρχει μια παλιά ενδοοικογενειακή διένεξη που είχε o νεκρός με την πρώην σύζυγό του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top