Αιτωλοακαρνανία: Σε σοκ συγγενείς και φίλοι της 30χρονης εγκύου που «έφυγε»

«Της φώναζα ''Μαράκι πού είσαι;''» λέει ο σύζυγός της

Σε σοκ βρίσκονται συγγενείς και φίλοι της 30χρονης Μαρίας από το χωριό Κατούνα της Αιτωλοακαρνανίας, η οποία «έσβησε» ξαφνικά ενώ ήταν στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Αιτωλοακαρνανία: Νεκρή 30χρονη έγκυος - Την εντόπισε ο σύζυγός της

Ο σύζυγός της Βασίλης, είναι συντετριμμένος. Βρήκε την 30χρονη νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού τους. «Η Μαρία είχε βάλει το ξυπνητήρι να χτυπά στις 10 για να παίρνει τα φάρμακα της εγκυμοσύνης. Γύρισα δύο η ώρα από τη δουλειά και όπως μπήκα στο σπίτι, της φωνάζω ''Μαράκι πού είσαι;''. Και χτύπαγε το ξυπνητήρι, λέω γιατί χτυπάει;» είπε.

Όπως είπε ο σύζυγός της, κάλεσε το ασθενοφόρο και όλοι έπεσαν πάνω στην κοπέλα για να τη σώσουν. «Τους έβλεπα και δε μπορούσα να κάνω τίποτα» ανέφερε.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο ξαφνικός θάνατος της Μαρίας οφείλεται σε μαζική πνευμονική εμβολή. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος. Η θεία της Μαρίας καταγγέλει ότι το ΕΚΑΒ όταν την παρέλαβε, την πήγε στην Αμφιλοχία και όχι στο Κέντρο Υγείας του χωριού. «Γιατί δεν υπάρχουν γιατροί εδώ την ώρα που τους θέλουμε; Ίσως να σωζόταν» είπε.

Η κηδεία της Μαρίας θα γίνει αύριο στον τόπο όπου έκανε όνειρα για να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια όμως δεν πρόλαβε.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το Σαββατοκύριακο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top