Στον εισαγγελέα ο παρουσιαστής: Κατηγορείται για εγκληματική οργάνωση

Φέρεται να σκηνοθέτησε τις επιθέσεις στο σπίτι του στον Διόνυσο

παρουσιαστής Εισαγγελέας

Στο γραφείο του εισαγγελέα έφτασε πριν από λίγο ο παρουσιαστής, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες. 

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο παρουσιαστής βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ηθική αυτουργία σε έκρηξη και παραβίαση του νόμου περί όπλων, ενώ οι άλλοι δύο συλληφθέντες, οι οποίοι έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, βρίσκονται επιπλέον αντιμέτωποι για απόπειρα ανθρωποκτονίας, όσον αφορά στους πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών της ΔΙΑΣ στη Νέα Ερυθραία τα ξημερώματα της 16ης Απριλίου.

Ο παρουσιαστής φέρεται να πλήρωσε 40.000 ευρώ του δύο ποινικούς για να πραγματοποιήσουν τις επιθέσεις με καλάσνικοφ και με γκαζάκια στο σπίτι του, μετά από την απομάκρυνση της αστυνομικής του φρουράς. Συγκεκριμένα ο καθένας φέρεται να πήρε από 20.000 ευρώ και να εκτέλεσαν τις επιθέσεις. 

Από τις έρευνες οι αστυνομικοί εντόπισαν παλιές επαφές του παρουσιαστή με τους δύο ποινικούς, οι οποίοι φέρεται να εργάζονταν ως ασφάλεια του, ενώ ταυτόχρονα τα αποτυπώματά τους και DNA τους ταυτοποιήθηκε στους κάλυκες των καλάσνικοφ, τόσο στο σπίτι του παρουσιαστή, όσο και στο σημείο της επίθεσης εναντίον των αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία. 

Χθες, Μεγάλη Τρίτη, πραγματοποιήθηκε έφοδος της ΕΛ.ΑΣ., παρουσία εισαγγελέα, στο σπίτι και το γραφείο του παρουσιαστή στο κανάλι Ε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το γραφείο του παρουσιαστή έχουν κατασχεθεί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλα αντικείμενα στο πλαίσιο της έρευνας.

Τα ξημερώματα της 16ης Απριλίου, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο σε μηχανή μεγάλου κυβισμού που κινούταν στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας, όταν ο ένας από τους δύο αναβάτες πυροβόλησε προς το μέρος τους με καλάσνικοφ.

Λίγες ώρες αργότερα βίντεο από κάμερα ασφαλείας είχε καταγράψει άνδρα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του να πυροβολεί με καλάσνικοφ προς την περίφραξη του σπιτιού του παρουσιαστή.

Οι τρεις κάλυκες του πολεμικού όπλου στην επίθεση κατά των αστυνομικών ταυτοποιήθηκαν με τους εννέα που είχαν βρεθεί έξω από το σπίτι του παρουσιαστή ότι προέρχονται από το ίδιο όπλο.

Στην επίθεση εναντίον των αστυνομικών οι δράστες είχαν εγκαταλείψει ένα σακίδιο μέσα στο οποίο είχαν το καλάσνικοφ. Πάνω σε αυτό βρέθηκε DNA και αποτυπώματα που φαίνεται πως ταυτοποιούνται με δύο άτομα που έχουν απασχολήσει για συμμετοχή σε κυκλώματα εκβιαστών, τα οποία είχαν εξαρθρωθεί πριν από δύο χρόνια στον Πειραιά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top