Ελληνικό #metoo: Δεν προσήλθε στον εισαγγελέα ο γνωστός ηθοποιός

Έδωσε εξηγήσεις με υπόμνημα

Δείτε το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star σχετικά με την υπόθεση (9/4)

Χωρίς την παρουσία του γνωστού ηθοποιού ολοκληρώνεται η προκαταρκτική εξέταση που διενεργείται σε βάρος του, μετά τις καταγγελίες που τον εμπλέκουν σε κακουργηματικές πράξεις.

Ο ηθοποιός δεν προσήλθε ο ίδιος να καταθέσει ανωμοτί και υπέβαλε υπόμνημα δια του πληρεξουσίου δικηγόρου του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος πρότεινε να εξεταστούν από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών, Κ. Σπυρόπουλο, συγκεκριμένα πρόσωπα ως μάρτυρες.

Ελληνικό #Metoo: Κι άλλος ηθοποιός στον εισαγγελέα για βιασμό

Ήδη από το πρωί το εισαγγελικό κατώφλι φαίνεται πως έχει περάσει γυναίκα, η οποία αναφέρθηκε στον χαρακτήρα αλλά και στη σχέση της με τον κωμικό ηθοποιό.

Στη συνέχεια, υποβλήθηκε δια συνηγόρου το έγγραφο υπόμνημα του με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Σε κάθε περίπτωση, δεν πρόκειται στο παρόν στάδιο ο ίδιος να εμφανιστεί ενώπιον των εισαγγελικών αρχών, όπως άλλωστε μπορεί να πράξει σύμφωνα με τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

Πλέον αναμένεται η απόφαση για άσκηση ή μη ποινικής δίωξης σε βάρος του ηθοποιού. Αν τελικά ασκηθεί ποινική δίωξη, τότε η δικογραφία θα διαβιβαστεί σε ανακριτή, ο οποίος θα τον καλέσει σε απολογία.

Υπενθυμίζεται ότι α αδικήματα που έχουν καταγγελθεί έχουν γίνει το 2008, το 2010 και το 2014 από τρεις ηθοποιούς, οι οποίες κατήγγειλαν πως οι συναντήσεις τους με τον ηθοποιό γίνονταν αρχικά για επαγγελματικούς λόγους και στη συνέχεια κατέληγαν στην άσκηση σεξουαλική βίας εναντίον τους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top