Βρέθηκε αντιαρματικό σε κάδο απορριμμάτων στο Μαρκόπουλο

Αποκλειστικές εικόνες του Star - Ενημερώθηκε Αντιτρομοκρατική και Πεντάγωνο

Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε το Κεντρικό Δελτίο του Star από το αντιαρματικό που βρέθηκε δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στο Μαρκόπουλο.

Σε συναγερμό τέθηκε το μεσημέρι η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά τον εντοπισμό ενός εκτοξευτήρα αντιαρματικών ρουκετών τύπου ΜΙΛΑΝ. 

Φονικό στα Ανώγεια: Ισόβια στον Μανώλη Καλομοίρη

Σε αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε το Star όπως θα δείτε στο παραπάνω βίντεο, εντοπίστηκε τυχαία το μεσημέρι από υπαλλήλους καθαριότητας του Δήμου Μαρκοπούλου. Ήταν πεταμένος δίπλα από ένα κάδο ανακύκλωσης περίπου 200 μέτρα από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής. 

Το απίστευτο είναι ότι ο υπάλληλος σήκωσε το αντιαρματικό όπλο από το χερούλι και το έβαλε στο φορτηγό. Ώσπου κάπου στο Πόρτο Ράφτη, κάποιος άλλος κατάλαβε τι είναι, τον έβαλαν στην άκρη του δρόμου και ενημέρωσαν την αστυνομία. 

Έγκλημα στο Κορωπί: Πατέρας σκότωσε τον γιο του μετά από καβγά

Αποκλείστηκε ο χώρος, ενημερώθηκε αμέσως η αντιτρομοκρατική, ενώ κινητοποιήθηκε και το Πεντάγωνο καθώς θα πρέπει να ερευνηθεί σε βάθος πως αυτό το όπλο, βγήκε από στρατόπεδο, ποιο είναι αυτό το στρατόπεδο. Ενώ επίσης θα ερευνηθεί εάν υπάρχει απώλεια ρουκετών από στρατιωτικές αποθήκες. 

Δείτε εδώ ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top