Μετακινήσεις: Πότε θα πούμε «αντίο» στα sms στο 13033 - Τα δύο σενάρια

Δε θα στέλνουμε μήνυμα για τον λόγο μετακίνησής μας

Πάντως μέχρι να αποχαιρετήσουμε τα sms... θα περάσουμε και φέτος Πάσχα με μπλόκα στις εθνικές οδούς, καθώς δεν επιτρέπονται οι μετακινήσεις από νομό σε νομό- μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star

Πλησιάζει η μέρα που τα καθημερινά μηνύματα στο 13033 θα αποτελούν παρελθόν. Με το σταδιακό άνοιγμα των δραστηριοτήτων, οι πολίτες θα απαλλαγούν από τα υποχρεωτικά sms για κάθε λόγο μετακίνησής τους. 

Lockdown: Έχουμε στείλει 775 εκατομμύρια sms στο 13033!

Όπως όλα δείχνουν, δύο είναι τα πιο πιθανά σενάρια για την κατάργηση των μηνυμάτων μετακίνησης. Το πρώτο είναι να «αποχαιρετήσουμε» το 13033 στις 3 Μάϊου, με το άνοιγμα της εστίασης. Όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Ant1, δεν έχει τεθεί θέμα SMS για την εστίαση, ωστόσο αναμένεται να διευκρινιστεί τις επόμενες μέρες.

Μητσοτάκης στο διάγγελμα: Πότε ανοίγει η μετακίνηση από νομό σε νομό 

Το δεύτερο σενάριο είναι η κατάργηση των sms μετακίνησης να μετατεθεί για τις 15 Μαΐου, όποτε η Ελλάδα θα ανοίξει τις πύλες της για τον τουρισμό και παράλληλα θα επιτραπούν οι μετακινήσεις εκτός νομού. 

Όπως και να έχει… σε λιγότερο από έναν μήνα, οι Έλληνες πολίτες θα πουν αντίο στο 13033 και θα μπορούν να κυκλοφορούν χωρίς sms.

Λιανεμπόριο: Έρχεται το τέλος των SMS για ραντεβού στα καταστήματα

Στο μεταξύ, είναι πιθανό από την Τετάρτη 5 Μαΐου, να μη χρειάζεται πλέον η αποστολή sms στο 13032 με τρίωρη διάρκεια για τις αγορές μας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση εξετάζει μετά το Πάσχα να ανοίξει το λιανεμπόριο, χωρίς ραντεβού, αλλά με τα αυστηρά μέτρα προστασίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top