AstraZeneca: Υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό

Διερευνάται αν ευθύνεται το εμβόλιο για το περιστατικό στην Ηλεία

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star σχετικά με την περίπτωση της 60χρονης στην Ηλεία

Ανησυχία προκαλεί ένα σοβαρό περιστατικό στην Ηλεία, όπου μια 60χρονη έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία λίγες ημέρες αφού εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της AstraZeneca. Αυτό που διερευνάται τώρα είναι αν η αιμορραγία σχετίζεται με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Πάντως σύμφωνα με όσα είπε η η επιμελήτρια της παθολογικής κλινικής, η κλινική εικόνα της ασθενούς είναι εντελώς διαφορετική με τα περιστατικά που έχουν αναφερθεί να συσχετίζονται με το εμβόλιο.

AstraZeneca: Μήνυση για ανθρωποκτονία μετά τον θάνατο 61χρονης

Σύμφωνα με το patrisnews.com, η γυναίκα εμβολιάστηκε στις 8 Απριλίου στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου με το συγκεκριμένο εμβόλιο. Λίγες ημέρες μετά, στις 15 Απριλίου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη νευρολογική κλινική του Άγιου Ανδρέα στην Πάτρα σε σοβαρή κατάσταση. Ο ΕΟΦ επικοινώνησε με το νοσοκομείο και ζήτησε λεπτομέρειες για την υγεία και το ιστορικό της 60χρονης.

AstraZeneca: 63χρονη καταγγέλλει θρόμβωση στο πόδι μετά το εμβόλιο

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει άμεση συσχέτιση του συγκεκριμένου περιστατικού με το εμβόλιο της AstraZeneca, ο ΕΟΦ και η Πολιτεία πρέπει να εξετάσουν όλα τα σενάρια προκειμένου να βρουν πού οφείλεται η εγκεφαλική αιμορραγία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top