AstraZeneca: Μήνυση για ανθρωποκτονία μετά τον θάνατο 61χρονης

«Έφυγε» πέντε ημέρες μετά τον εμβολιασμό της

Μια γυναίκα 61 ετών «έφυγε» από τη ζωή πέντε ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca. Σύμφωνα με τον γιο της, η γυναίκα είχε νικήσει τρεις φορές τον καρκίνο.

«Έχω έγγραφο από το εμβολιαστικό κέντρο που η ίδια είχε δηλώσει όλα τα υποκείμενα νοσήματά της» είπε στο MEGA ο δικηγόρος της οικογένειας της 61χρονης, Αντώνης Σακαρούδης. «Προφανώς δεν υπήρχαν οδηγίες από την Astrazeneca, τους γιατρούς ότι κάποιοι συμπολίτες μας δε θα υποβληθούν στον εμβολιασμό. Οι γιατροί στα εμβολιαστικά κέντρα λειτουργούν με βάση τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και των εταιρειών» ανέφερε.

AstraZeneca: Νεκρή μια γυναίκα πέντε ημέρες μετά τον εμβολιασμό

«Η ίδια είχε ρωτήσει και τον δικό της γιατρό, όλοι είχαν δώσει τη συγκατάθεσή τους να εμβολιαστεί» ξεκαθάρισε. Σύμφωνα με τον ίδιο, την Τετάρτη αναμένεται να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για ανθρωποκτονία εξ' ονόματος της οικογένειας.

«Νίκησε τρεις φορές τον καρκίνο και έφυγε από ένα εμβόλιο» 

Όπως είχε πει ο γιος της μιλώντας στο Star, η μητέρα του είχε νικήσει τρεις φορές τον καρκίνο, αλλά «έφυγε» από το εμβόλιο. 

«Της έπεσε το οξυγόνο. Την Κυριακή το πρωί ξύπνησε μια χαρά, το βράδυ της έφτασε το οξυγόνο στο 85.8. Τη Δευτέρα σηκώθηκε, πήγε στη δουλειά της. Ξαφνικά την Τετάρτη είχε δυσφορία» είπε ο γιος της. «Με πήρε τηλέφωνο ότι έρχεται σπίτι και μετά από λίγο την κάλεσα εγώ και δεν το σήκωνε. Ήταν στον καναπέ, είχε βάλει το οξυγόνο και είχε σβήσει ήδη» συνέχισε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top