Καυστικό υγρό Κυψέλη: Συνελήφθη ο 25χρονος που επιτέθηκε σε έγκυο

Φέρεται να είχαν ερωτικό δεσμό στο παρελθόν

Η 25χρονη κατήγγειλε ότι της επιτέθηκε άνδρας με καυστικό υγρό στην οδό Ηπείρου στην Κυψέλη. Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star (13/04)

Συνελήφθη σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας ο 25χρονος που κατηγορείται για την επίθεση με καυστικό υγρό σε έγκυο γυναίκα στην Κυψέλη. Οι δυο τους φέρεται να είχαν ερωτικό δεσμό στο παρελθόν.

Καυστικό υγρό Κυψέλη: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της επίθεσης

Το θύμα της επίθεσης που βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης, έδωσε χθες συμπληρωματική κατάθεση στην αστυνομία, κατονομάζοντας τον άνδρα που της επιτέθηκε. Ο άνδρας οδηγήθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και αύριο το πρωί στον Εισαγγελέα.

Κυψέλη: Έγκυος η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε, πρόκειται για παλιό της γνώριμο. Ο δράστης φέρεται να είδε την άτυχη γυναίκα μαζί με φίλη της το βράδυ της περασμένης Κυριακής σε φαρμακείο της περιοχής και ζήτησε να μιλήσουν. Όταν έφτασαν στην εκκλησία της Αγίας Κυριακής στην οδό Ηπείρου, ο άνδρας φέρεται να της έβαλε στο πρόσωπο ένα πανί, εμποτισμένο με καυστικό υγρό, προκαλώντας της εγκαύματα γύρω από το στόμα και στο πρόσωπο. 

Αρχικά το θύμα υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τον δράστη, όμως άλλαξε τελικά την κατάθεσή της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top