Κυψέλη: Έγκυος η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό

Έχει εγκαύματα στο πρόσωπο και τα χείλη - Νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό

Η 25χρονη κατήγγειλε ότι της επιτέθηκε άνδρας με καυστικό υγρό στην οδό Ηπείρου στην Κυψέλη. Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star (13/04)

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, όταν γυναίκα δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όλα έγιναν στις 00:30 το βράδυ της Κυριακής. Η 25χρονη γυναίκα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι τεσσάρων μηνών έγκυος, βάδιζε επί της οδού Ηπείρου, κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής.

Όπως φέρεται να κατήγγειλε η ίδια, σταμάτησε δίπλα της ένα αυτοκίνητο από όπου βγήκε ένας άνδρας. Την ακινητοποίησε και της έβαλε στο πρόσωπο ένα πανί, εμποτισμένο με άγνωστη προς το παρόν καυστική ουσία.

Η γυναίκα προσπάθησε να αντισταθεί, αλλά ο άνδρας την έριξε στο έδαφος και πίεσε ακόμα περισσότερο στο πρόσωπό της το πανί με το καυστικό υγρό. Στη συνέχεια την εγκατέλειψε το σημείο και απομακρύνθηκε με το αυτοκίνητό του προς την οδό Πατησίων. 

Εκείνη κάλεσε σε βοήθεια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται στο τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής. Η κατάστασή της κρίνεται σοβαρή, αλλά όχι τόσο, όσο εκείνη της Ιωάννας, η οποία δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι τον περασμένο Μάιο στην Καλλιθέα. 

Επίθεση με βιτριόλι: Η 36χρονη είχε εμμονή με την Ιωάννα

Επίθεση βιτριόλι: «Είχε πρόθεση να σκοτώσει την Ιωάννα» λέει ο εισαγγελέας

Πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρει εγκαύματα στα χείλη και στο πρόσωπο.

Η αστυνομία ερευνά αν προηγήθηκε κάποιο επεισόδιο μεταξύ δράστη και θύματος πριν από την επίθεση, ενώ δεν είναι ακόμη γνωστό το είδος του καυστικού υγρού που χρησιμοποιήθηκε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top