Ντελιβεράς - εμβόλιο: «Δεν το πήρα εγώ, είμαι το εξιλαστήριο θύμα»

Καταγγέλλει ελλιπή μέτρα ασφαλείας στα εμβολιαστικά κέντρα

Αθώος δήλωσε ο ντελιβεράς, ο οποίος συνελήφθη για την κλοπή ενός φιαλιδίου με εμβόλιο της Pfizer κατά του κορωνοϊού από το εμβολιαστικό κέντρο της Αγίας Παρασκευής. 

Όπως είπε ο ίδιος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, εκείνος το μόνο που έκανε ήταν να παραδώσει τους καφέδες στο σημείο και να φύγει. 

Έφτασε στο κέντρο υγείας, πάρκαρε το μηχανάκι του, παρέδωσε τους καφέδες και είπε δυο κουβέντες με τα άτομα που τους είχαν παραγγείλει μέχρι να τους δώσει τα ρέστα. Όλο αυτό, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, κράτησε το πολύ τέσσερα λεπτά. 

Εμβόλιο Covid-19: Ντελιβεράς έκλεψε φιαλίδιο από εμβολιαστικό κέντρο

Όση ώρα βρισκόταν στο σημείο, οι δύο υγειονομικοί που βρίσκονταν εκεί τον είχαν στο οπτικό του πεδίο και το εμβόλιο, σύμφωνα με εκείνους που τον κατηγορούν, βρισκόταν μέσα σε μια θήκη που είχαν αφήσει πάνω ένα γάντι. 

Ο ντελιβεράς ισχυρίστηκε πως δεν είχε κανένα λόγο να πάρει το εμβόλιο, καθώς χρειάζεται ειδικές συνθήκες ψύξης, στις οποίες δεν έχει πρόσβαση, ενώ χρειάζεται και διάλυση, κάτι για το οποίο δεν έχει γνώσεις. 

Αστυνομικοί, δύο ώρες αφότου είχε παραδώσει του καφέδες, πήγαν στο κατάστημα που δουλεύει και τον έψαξαν, αλλά δεν βρήκαν τίποτα. Τους ζήτησε επίσης να πάνε στο σπίτι του για να κάνουν έρευνα, καθώς, όπως είπε, έχει εγκατεστημένες κάμερες και θα μπορούσαν να διαπιστώσουν τις κινήσεις τους. Επίσης ήταν πρόθυμος να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν είχε κάνει ο ίδιος το εμβόλιο. 

Τόνισε τέλος πως ο ίδιος είναι το εξιλαστήριο θύμα και πως τα μέτρα ασφαλείας στα κέντρα των εμβολιασμών δεν είναι αυστηρά, αφού κάποιος κατάφερε να κλέψει ένα φιαλίδιο με εμβόλιο, χωρίς να τον καταλάβει κανείς. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top