Έγκλημα στον Ερυθρό Σταυρό: «Είμαι αθώος», λέει ο 60χρονος

Σοκαρισμένη η οικογένεια του υπόπτου

Αθώος δηλώνει ο 60χρονος, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για τον θάνατο ενός 72χρονου με κορωνοϊό, που νοσηλευόταν διασωληνωμένος σε απλό θάλαμο του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός». 

Η αστυνομία ερευνά αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος έβγαλε τον αναπνευστήρα και τα καλώδια που κρατούσαν στη ζωή τον 72χρονο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. 

Ερυθρός Σταυρός: «Βρήκαμε τα καλώδια του αναπνευστήρα πάνω στον ασθενή»

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αρνήθηκε τα πάντα. 

«Δεν έκανα τίποτα. Δεν μπορούν να λένε τέτοια πράγματα, δεν μπορούν να με κατηγορούν για δολοφονία. Αυτοί έκαναν λάθος και πάνε να το φορτώσουν σε εμένα. Για ποιο λόγο να κάνω κάτι τέτοιο», είπε. 

Ερυθρός Σταυρός: Συνελήφθη ο ασθενής που αποσύνδεσε τον αναπνευστήρα

Δήλωσε επίσης πολύ στεναχωρημένος με ό,τι συνέβη και ξεκαθάρισε πως δεν είχε καμία σχέση με τον θάνατο του ηλικιωμένου. 

«Μπορεί να το έκανε πάνω σε στερητικό σύνδρομο»

Στην εκπομπή μίλησε και η κόρη του 60χρονου, η οποία είπε πως ο πατέρας της είναι αλκοολικός, κάτι για το οποίο είχαν ενημερώσει εξ αρχής το νοσοκομείο.

Έγκλημα στον Ερυθρό Σταυρό: Του έβγαλε τον αναπνευστήρα γιατί τον ενοχλούσε

«Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι έχει συμβεί. Δεν θα έπρεπε εξ αρχής να νοσηλεύονται στον ίδιο θάλαμο ένας διασωληνωμένος ασθενής με τον πατέρα μου που είναι αλκοολικός. Δεν ξέρω αν έκανε αυτό που τον κατηγορούν. Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε να έχει κάνει κάτι τέτοιο. Αν το έκανε θα ήταν κατά τη διάρκεια στερητικού συνδρόμου», είπε. 

Ο ύποπτος, ο οποίος είναι από την Αλβανία, ήταν γνωστός στις αρχές, καθώς πριν από δύο χρόνια είχε συλληφθεί στου Παπάγου για ασέλγεια σε βάρος ενός 38χρονου με βαριά νοητική υστέρηση. Επίσης το 2006 είχε εμπλακεί σε επεισόδιο με ομοεθνείς τους. 

Ερυθρός Σταυρός: Ήρεμος και χωρίς επιθετική συμπεριφορά ο 59χρονος

Πάντως οι αστυνομικοί δεν του έχουν πάρει ακόμα κατάθεση, καθώς τα μέτρα ασφαλείας στο νοσοκομείο λόγω του κορωνοϊού είναι αυστηρά.

Ωστόσο, ένα δαχτυλικό αποτύπωμα του 60χρονου που βρέθηκε πάνω στη συσκευή του αναπνευστήρα οδήγησαν τις έρευνες σε εκείνον. Πληροφορίες μάλιστα, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αναφέρουν ότι είχε διαμαρτυρηθεί γιατί τον ενοχλούσε ο ήχος των μηχανημάτων, στα οποία ήταν διασωληνωμένος ο άτυχος 72χρονος. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top