Έγκλημα στον Ερυθρό Σταυρό: Του έβγαλε τον αναπνευστήρα γιατί τον ενοχλούσε

Προκάλεσε τον θάνατο 76χρονου που ήταν διασωληνωμένος με κορωνοϊό

Ακόμα 75 νεκροί από κορωνοϊό την Τετάρτη. Η ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας στις 7/4. Βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.

Ανάστατοι είναι διοίκηση, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στον Ερυθρό Σταυρό μετά από τον θάνατο διασωληνωμένου 76χρονου, ο οποίος νοσηλευόταν με κορωνοϊό. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ένας άλλος ασθενής με κορωνοϊό αποσυνέδεσε τον αναπνευστήρα, επειδή τον ενοχλούσε ο ήχος του. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πληροφορίες, ένας 60χρονος ασθενής αλβανικής καταγωγής φέρεται να είναι υπεύθυνος για το έγκλημα. 

Ο 76χρονος πέθανε χθες το απόγευμα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, οι οποίες διερευνώνται. Μετά από τη διαπίστωση αυτή ενημερώθηκε η αστυνομία και αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών εκλήθησαν στο νοσοκομείο και ερευνούν την υπόθεση. 

Κορωνοϊός: Ρεκόρ εισαγωγών χθες στα νοσοκομεία- Παραπάνω από τα εξιτήρια

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 76χρονος άνδρας εξέπνευσε γιατί σταμάτησε να λειτουργεί ο αναπνευστήρας. 

Αυτό που ερευνούν οι αστυνομικοί είναι αν υπήρξε κάποιο τεχνικό πρόβλημα στη λειτουργία του μηχανήματος ή πρόκειται για ανθρώπινη παρέμβαση στο σύστημα που κρατούσε ζωντανό τον ασθενή. 

Ο 76χρονος ήταν διασωληνωμένος σε απλό θάλαμο νοσηλείας και σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας του βελτιωνόταν αισθητά τις τελευταίες ώρες.

Ωστόσο, ξαφνικά χθες το απόγευμα κατέληξε, κάτι που έκανε τους γιατρούς να το ερευνήσουν λίγο περισσότερο. Ο συναγερμός του αναπνευστήρα κινητοποίησε το ιατρικό προσωπικό που έτρεξε στο δωμάτιό του. Γρήγορα διαπίστωσαν ότι υπήρχαν περίεργα σημάδια στα καλώδια που συνδέουν το σύστημα της παροχής οξυγόνου και άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία. 

Κορωνοϊός: Στα επίπεδα του Νοεμβρίου το ιικό φορτίο στη Θεσσαλονίκη

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ως ύποπτος εξετάζεται ασθενής, ο οποίος νοσηλευόταν στον ίδιο θάλαμο με τον 76χρονο και δεν ήταν ούτε διασωληνωμένος, ούτε βρισκόταν σε καταστολή.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος φέρεται να παρουσιάζει ιστορικό ψυχολογικών προβλημάτων, οι πληροφορία αυτή όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top