Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο πασίγνωστος ηθοποιός

Δεν εμφανίστηκε στον εισαγγελέα, αλλά εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του

Προθεσμία 15 ημερών ζήτησε και έλαβε από τον εισαγγελέα ο γνωστός κωμικός ηθοποιός, ο οποίος έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Ο ηθοποιός δεν εμφανίστηκε στα δικαστήρια, αλλά αντ' αυτού πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα ο δικηγόρος τους, καθώς δεν είναι υποχρεωτική η αυτοπρόσωπη εμφάνιση του.

Ο δικηγόρος του έλαβε και αντίγραφα της δικογραφίας για να προετοιμάσει τις εξηγήσεις του.

Ελληνικό #metoo: Αποκάλυψη Τσαρούχα ότι το ΣΕΗ δέχεται απειλές

Οι καταγγελίες σε βάρος του ηθοποιού έφτασαν στον εισαγγελέα μέσω του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών που κατέθεσε τους φακέλους με τις καταγγελίες που έγιναν στο πειθαρχικό για σεξουαλικές, κυρίως, κακοποιήσεις. 

Δύο νέες καταγγελίες για βιασμό εναντίον γνωστού σκηνοθέτη -ηθοποιού

Ο εισαγγελέας έχει καλέσει, επίσης, και τις τρεις γυναίκες που έκαναν τις καταγγελίες εναντίον του ηθοποιού για να καταθέσουν αναλυτικά για τα συγκεκριμένα περιστατικά. 

Η πρώτη καταγγελία αφορά υπόθεση βιασμού το 2008. Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον ηθοποιό μέσα στο θέατρο, όπου είχε πάει για να αναζητήσει δουλειά. 

Εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης ηθοποιών

Η δεύτερη κατήγγειλε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση το 2010 στο καμαρίνι του, όπου είχε πάει για επαγγελματικούς λόγους. Τέλος η τρίτη γυναίκα κατήγγειλε πως το 2014 μετά από επαγγελματική συνάντηση ο ηθοποιός προσφέρθηκε να τη μεταφέρει με το αυτοκίνητό του, την οδήγησε σε απόμερο σημείο και αποπειράθηκε να τη βιάσει. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top