Μακρινίτσα: Το αντίο της κοπέλας του Γιώργου - Δε θα ξεχάσω την αγκαλιά σου

Οδύνη για τη δολοφονία των δύο αδελφών στο Πήλιο

Όσα είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος του 31χρονου κατηγορούμενου για το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα

Το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Δύο αδέλφια, ο 30χρονος Γιώργος και η 28χρονη Κωνσταντίνα έπεσαν νεκροί από το μαχαίρι του εν διαστάσει συζύγου της κοπέλας, την περασμένη Δευτέρα.

Φονικό στη Μακρινίτσα: «Βοήθεια σώστε με, έχει έρθει να μας σκοτώσει»

Η κηδεία των δύο παιδιών έγινε σε κλίμα βαθύ πόνου και θρήνου στο ορεινό χωριό του Πηλίου, με τραγικές φιγούρες τους γονείς τους, που έμειναν πίσω να μεγαλώσουν τον δύο ετών γιο της Κωνσταντίνας. 

Φονικό Μακρινίτσα: Βουβός θρήνος στην κηδεία των δύο αδελφών

Συγκλονιστική είναι και η ανάρτηση της αρραβωνιαστικιάς του Γιώργου, με την οποία αποχαιρετά τον σύντροφό της, που έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα, από τα χέρια του γαμπρού του. «Κάθομαι και σκέφτομαι τι να γράψω… Είναι τόσα πολλά που τελικά φτάνω στο συμπέρασμα ότι τα λόγια είναι τόσο περιττά και ο πόνος τεράστιος. Δε θα ξεχάσω ποτέ το χαμόγελό σου και την αγκαλιά σου. Ησουν, είσαι και θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου, αν και έχει γίνει χίλια κομμάτια… Εχεις παρέα την αδερφούλα σου τώρα. Καλό Παράδεισο, ομορφιά μου» έγραψε η νεαρή γυναίκα, σύμφωνα με το newspaper.gr.

Φονικό Μακρινίτσα: Κάρφωσε το μαχαίρι στις καρδιές των θυμάτων

Η κηδεία των δύο αδελφών στη Μακρινίτσα - φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

Η κηδεία των δύο αδελφών στη Μακρινίτσα - φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Πρόθεση να σκοτώσει δείχνουν τα χτυπήματα με μαχαίρι που κατάφερε στα δύο αδέλφια, ο 31χρονος φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού. 

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστή, το καθοριστικό χτύπημα που έκοψε το νήμα της ζωής και στα δύο αδέλφια ήταν στην καρδιά. Πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ αναφέρουν πως ο δράστης έμπηξε το μαχαίρι των 25 εκατοστών, που κουβαλούσε μαζί του πάντα από το καλοκαίρι, τόσο βαθιά, που η τρώση προκάλεσε ρήξη του μυοκαρδίου σε τέτοια και τόση έκταση που δε γίνεται χωρίς πρόθεση. 

Φονικό Μακρινίτσα: Ράγισε καρδιές το μοιρολόι της μάνας των δύο αδελφών

Ο κατηγορούμενος για το διπλό έγκλημα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και θα απολογηθεί την Παρασκευή, ενώ ο δικηγόρος του έχει ζητήσει τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του 31χρονου κατηγορούμενου, Δημήτρης Βούλγαρης, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στις 16 Μαρτίου, ο εισαγγελέας διαβίβασε την υπόθεση για «αναγκαστική νοσηλεία του 31χρονου», που είχε προταθεί από το Κέντρο ψυχικής Υγείας, στο Μονομελές Πρωτοδικείο του Βόλου για να αποφανθεί το δικαστήριο. Η δικάσιμος είχε οριστεί για την Τρίτη, δηλαδή μία μέρα μετά το έγκλημα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top