Υπόθεση Λιγνάδη: Απερρίφθη η αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας

Ο δικηγόρος του είχε καταθέσει σε βάρος της ανακρίτριας αίτηση εξαίρεσης

Νέα καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη. Τι κατέθεσε 23χρονος σήμερα νεαρός για το περιστατικό που βίωσε. Πηγή / βίντεο: Αλήθειες με τη Ζήνα

Απέρριψε με βούλευμά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών το αίτημα του Δημήτρη Λιγνάδη για εξαίρεση της 19ης ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση με τις εις βάρος του μηνύσεις για βιασμούς ανηλίκων.

Λιγνάδης: Κύπριος καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα κακοποίησης σε δωμάτιο θεάτρου

Ο δικηγόρος του προφυλακισμένου σκηνοθέτη Αλέξης Κούγιας, είχε καταθέσει σε βάρος της ανακρίτριας αίτηση εξαίρεσης, κατηγορώντας την για μεροληψία.

Υπόθεση Λιγνάδη: Νέα ποινική δίωξη για βιασμό σε βάρος του ηθοποιού

Ωστόσο, οι δικαστές υιοθετώντας την πρόταση του εισαγγελέα Γιάννη Πιέρρου έκριναν πως όλες οι ενέργειες της δικαστικής λειτουργού ήταν σύννομες.

Και συγκεκριμένα ότι ο τρόπος που διευθύνεται η διαδικασία με την υποβολή ερωτήσεων σε μάρτυρες και κατηγορούμενους δεν μπορεί από μόνος του να θεμελιώσει λόγω εξαίρεσης παρά μόνο αν συνδυάζεται με σαφείς ενδείξεις μεροληψίας κάτι που στην προκειμένη περίπτωση, όπως δέχθηκε και το δικαστικό συμβούλιο, δεν προκύπτει από κανένα στοιχείο της δικογραφίας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top