Σαρηγιάννης: Στο νοσοκομείο ο πατέρας του με κορωνοϊό

Είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου

Στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» των Ιωαννίνων νοσηλεύεται με κορωνοϊό ο πατέρας του καθηγητή. Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένη Σαρηγιάννη, αν και είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου.

Σαρηγιάννης: «Μετά το Πάσχα μπορεί να μιλάμε για 9.000 κρούσματα ημερησίως»

Για την περιπέτεια της υγείας του 86χρονου πατέρα του μίλησε ο ίδιος στο Mega, λέγοντας πως ο πατέρας του πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια, αλλά χάρη στο εμβόλιο, αυτή τη στιγμή η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται ικανοποιητικά, μετά από κάποιες δύσκολες ώρες, πριν από λίγα 24ωρα. 

Σαρηγιάννης: Τα σχολεία να ανοίξουν μετά το Πάσχα - Τώρα μόνο η Γ' Λυκείου

Τη δεύτερη δόση την είχε κάνει στις 9 Φεβρουαρίου, ωστόσο φαίνεται πως κόλλησε μετά από μια επίσκεψή του στο νοσοκομείο για μια μετάγγιση στην οποία έπρεπε να υποβληθεί. 

Όπως είπε η περίπτωση του πατέρα του είναι μία από τις περιπτώσεις που θέλουμε να αποφύγουμε και γι’ αυτό λαμβάνονται τα μέτρα κατά του κορωνοϊού. 

Σαρηγιάννης: «Το λιανεμπόριο να ανοίξει στις 12 Απριλίου, όχι νωρίτερα»

Ξεκαθάρισε πως αποδεικνύεται ότι ακόμα κι αν κάποιος έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου μπορεί να νοσήσει από κορωνοϊό, εξήγησε όμως ότι στο 90% αυτών των περιπτώσεων οι ασθενείς θα το περάσουν ήπια. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top