Εντοπίστηκε από rapid test στα σύνορα και προφυλακίστηκε

Ο νεαρός αθωώθηκε για ληστεία ζευγαριού στην Κινέτα

περιπολικό

Η περιπέτεια του νεαρού ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2013, όταν δύο δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους μπήκαν σε σπίτι στην Κινέτα, ακινητοποιούν το ζευγάρι και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν πολύτιμα αντικείμενα.

Στη συνέχεια ανάγκασαν τα θύματά τους να πάνε στο πλησιέστερο ΑΤΜ και να κάνουν ανάληψη 1.000 ευρω. Εν συνεχεία, γύρισαν στο σπίτι τους και αφού βεβαιώθηκαν πως είχαν αφαιρέσει κάθε συσκευή με την οποία θα μπορούσαν να ζητήσουν βοήθεια, τράπηκαν σε φυγή με το αυτοκίνητο του ζευγαριού

Μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου βρέθηκε με βεβαιότητα ο ένας δράστης, ο οποίος φέρεται να ενεργοποιείσαι τις τρεις από τις τέσσερις κλεμμένες τηλεφωνικές συσκευές.

Μετα τον εντοπισμό του, καταδικάστηκε αμετάκλητα σε ποινή κάθειρξης 12 ετών.  29 μέρες μετά, η τέταρτη κλεμμένη συσκευή φέρεται να ενεργοποιήθηκε από ομοεθνή του καταδικασθέντος δράστη. 

«Ο Αλβανός υπήκοος, ο οποίος βρισκόταν στην Ελλάδα από το 2010 έως το 2014, ήταν οικονομικός μετανάστης. Κατηγορήθηκε άδικα μετά την απέλαση του. Προσπάθησε να έρθει εκ νέου νομικά στην Ελλάδα μέσω προσκλήσεως και βρέθηκε στη φυλακή για έξι μήνες περίπου.  Το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων αθώωσε τον εντολέα μου όταν παράλληλα ο συγκατηγορούμενος του εκτίει ήδη πολυετή ποινή κάθειρξης! Εκφράζουμε την ικανοποίηση μας για την εξέλιξη της υπόθεσης», δήλωσε στο star.gr ο δικηγόρος του Γιάννης Γλύκας.

Γιάννης Γλύκας

Ο δικηγόρος, Γιάννης Γλύκας.

Της Τασούλας Παπανικολάου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top