Εμβολιασμός Ίλιον: «Τη χάσαμε σε μισή ώρα. Κόπηκαν τα πόδια μας»

Τι λέει ο γιος της 65χρονης που πέθανε λίγο μετά τον εμβολιασμό της

Απαντήσεις ζητά η οικογένεια της 65χρονης γυναίκας που πέθανε λίγο μετά τον εμβολιασμό της στο Ίλιον. Ο γιος της μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου εξηγεί ότι θέλει να μάθει αν σχετίζεται το εμβόλιο ή όχι με το ξαφνικό τέλος της μητέρας του.

Ίλιον: Μυστήριο με τον θάνατο γυναίκας 40 λεπτά μετά τον εμβολιασμό της

«Η μαμά πήγε έκανε το εμβόλιο και μετά από μισή ώρα τη χάσαμε. Κόπηκαν τα πόδια μας. Μία τρομερή απώλεια…» περιγράφει ο γιος της άτυχης γυναίκας. 

Όπως λέει, είχε τα συνηθισμένα προβλήματα της ηλικίας της και πως οι αρμόδιοι ήταν ενημερωμένοι πλήρως. «Ήταν χαρούμενη που θα πάει να το κάνει, γιατί έχουμε και μικρά παιδιά στην οικογένεια για να μη συμβεί οτιδήποτε» ανέφερε, σημειώνοντας ότι ζητούν εξηγήσεις για να φανερωθεί η αλήθεια.

Θάνατος 65χρονης μετά τον εμβολιασμό στο Ίλιον: Τι έδειξε η νεκροτομή

Ένα παλιό έμφραγμα και πνευμονικό οίδημα έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση στην 65χρονη γυναίκα. Η εξέταση έγινε παρουσία και του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας. Όλοι οι ιατροδικαστές δεν είδαν ορατή θρόμβωση. Περιμένουν τις ιστολογικές για να δουν αν σχετίζεται ο εμβολιασμός της με τον θάνατό της.

«Είκοσι λεπτά έκατσε μέσα στο ιατρείο αφού έκανε το εμβόλιο και μετά από δέκα λεπτά τους ειδοποιήσανε να βγουν έξω να την πάρουνε. Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι συνέβη. Πάντως ήταν μία χαρά. Ενεργή γυναίκα, δυναμική. Δεν μπορώ να καταλάβω και να διανοηθώ πως συνέβη αυτό το πράγμα…» λέει συγκλονισμένος ο γιος της. 

Θάνατος 65χρονης μετά τον εμβολιασμό: «Μήνυση κατά παντός υπευθύνου»

Ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης γυναίκας, Αντώνης Σακαρούδης, είπε νωρίτερα,  μιλώντας στο star.gr, ότι έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου. «Πλέον περιμένουμε από την Εισαγγελία Αθηνών ουσιαστικά να διατάξει περαιτέρω έρευνα, αλλά και να μαζέψουμε και εμείς περισσότερα στοιχεία εντός των ημερών, να τα καταθέσουμε στην εισαγγελία Αθηνών για να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Με τα στοιχεία που συλλέγουμε θεωρούμε ότι από μέρα σε μέρα θα μπορούμε να προσδιορίσουμε (σ.σ τον υπεύθυνο)» είπε.

Η είδηση του θανάτου της 65χρονης μετά τον εμβολιασμό προκάλεσε αναστάτωση στις υγειονομικές αρχές αλλά και τους πολίτες. Η άτυχη γυναίκα αφότου εμβολιάστηκε κατά το προγραμματισμένο της ραντεβού, παρέμεινε στο κέντρο για 20 λεπτά, όπως προβλέπεται.

Βγαίνοντας, όμως, από το κέντρο υγείας έχασε τις αισθήσεις της. Περαστικοί την εντόπισαν να έχει καταρρεύσει σε παγκάκι σε διπλανό πάρκο και ειδοποίησαν για βοήθεια. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η γυναίκα δεν επανήλθε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top