Ίλιον: Μήνυση από την οικογένεια της 65χρονης που πέθανε μετά το εμβόλιο

Τι είπε στο star.gr ο δικηγόρος Αντώνης Σακαρούδης

Τι είπε στο star.gr ο δικηγόρος της οικογένειας της 65χρονης, Αντώνης Σακαρούδης

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου έχει καταθέσει η οικογένεια της 65χρονης, που πέθανε μετά τον εμβολιασμό της χθες, στο Ίλιον.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης γυναίκας, Αντώνης Σακαρούδης, μιλώντας στο star.gr, εξήγησε: «Πλέον περιμένουμε από την Εισαγγελία Αθηνών ουσιαστικά να διατάξει περαιτέρω έρευνα, αλλά και να μαζέψουμε και εμείς περισσότερα στοιχεία εντός των ημερών, να τα καταθέσουμε στην εισαγγελία Αθηνών για να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Με τα στοιχεία που συλλέγουμε θεωρούμε ότι από μέρα σε μέρα θα μπορούμε να προσδιορίσουμε (σ.σ τον υπεύθυνο)».

Θάνατος 65χρονης μετά τον εμβολιασμό στο Ίλιον: Τι έδειξε η νεκροτομή

Όπως τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας, ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση. «Αναμένουμε περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις» σημείωσε.

Σε πρώτη φάση η βασική αιτία θανάτου είναι πνευμονικό οίδημα. Αυτό μας κάνει να πιστεύουμε ότι και η μηνυτήρια αναφορά που έχουμε καταθέσει έχει βάσιμες ενδείξεις

Νωρίτερα σήμερα, έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα από τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής. «Μακροσκοπική εικόνα παλαιού εμφράγματος του μυοκαρδίου και πνευμονικού οιδήματος, υπό περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση» έδειξαν τα ευρήματα, σύμφωνα με όσα είπε στο star.gr o ιατροδικαστής, Νίκος Καλογριάς. Ωστόσο, τα αποτελέσματα από τις ιστολογικές εξετάσεις αναμένεται να «δείξουν» την ακριβή αιτία του θανάτου της 65χρονης.

Ίλιον: Μυστήριο με τον θάνατο γυναίκας 40 λεπτά μετά τον εμβολιασμό της

Η είδηση του θανάτου της 65χρονης μετά τον εμβολιασμό προκάλεσε αναστάτωση και στις υγειονομικές αρχές. Η άτυχη γυναίκα αφότου εμβολιάστηκε κατά το προγραμματισμένο της ραντεβού, παρέμεινε στο κέντρο για 20 λεπτά, όπως προβλέπεται.

Βγαίνοντας, όμως, από το κέντρο υγείας έχασε τις αισθήσεις της. Περαστικοί την εντόπισαν σε διπλανό πάρκο και ειδοποίησαν για βοήθεια. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η γυναίκα δεν επανήλθε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Κατερίνας Παπακωστοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η 65χρονη έπασχε από σακχαρώδη διαβήτη και στεφανιαία νόσο.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top