Τροχαίο στο Σχιστό: Συγκλονίζει η μητέρα της 22χρονης Ιωάννας που σκοτώθηκε

«Μας είπαν ότι το παιδάκι μου δεν είναι ζωντανό»

Σπαράζει η μητέρα της 22χρονης Ιωάννας που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Σχιστό. Video Alpha

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά το τραγικό τροχαίο στο Σχιστό που στοίχισε τη ζωή σε τρία νέα παιδιά, η μητέρα της κοπέλας που χάθηκε τόσο άδικα, της 22χρονης Ιωάννας, «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε για την κόρη της.

Τροχαίο Σχιστό - Μητέρα Iωάννας: Δεν μπορούμε να έχουμε το παιδί μας πίσω

Μιλώντας στον Alpha και την εκπομπή «Tlive», η γυναίκα περιέγραψε την τελευταία φορά που είδε το παιδί της πριν το θανατηφόρο τροχαίο. Περιέγραψε τα γέλια και τις πλάκες που έκαναν μαζί με τη φίλη της.

Τροχαίο στο Σχιστό: Συγκλονίζει η 20χρονη κοπέλα που επέζησε

«Είχε έρθει από νωρίς στο σπίτι με τη φίλη της και κάναμε και πλάκα, εδώ ήταν και ο μπαμπάς της και μιλάγαμε και γελάγαμε. Πάει με τη φίλη της μέσα στο δωμάτιό της. Περνάνε από μπροστά μου μετά από ώρα και μου λέει ότι θα πάει μια βολτούλα. Της είπα εντάξει και μου απάντησε ότι μπορεί να κοιμηθεί στη φίλη της. Κι έμεινε εκεί το πράγμα. Μετά κοιμήθηκα», είπε.

τροχαίο Σχιστό

Η 22χρονη Ιωάννα που έχαση τη ζωή της στο τροχαίο στο Σχιστό. 

Η στιγμή που έμαθε τα κακά μαντάτα την συνέθλιψαν. Το τηλέφωνο της χτύπησε στις 8:30 το πρωί και της είπαν να πάει στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου πήγε μαζί με τον άντρα της.

«Μας είπαν ότι το παιδάκι μου δεν είναι ζωντανό. Μας είπαν ότι έγινε ένα τροχαίο και τα τρία άτομα φύγανε. Και μέσα σε αυτά τα τρία άτομα ήταν και το δικό μας το παιδί. Δεν το πίστευα. Μας πήγαν κάτω και μας το έδειξαν. Ελπίζω να είμαι η τελευταία, να μην τυχαίνει σε καμία μάνα να φεύγει το παιδί της», είπε με σπαρακτική φωνή.

Στο θανατηφόρο τροχαίο σκοτώθηκαν, εκτός από την Ιωάννα, ο  25χρονος Αλέξανδρος και ο αδελφικός του φίλος. Από θαύμα σώθηκε η 20χρονη συνοδηγός που φορούσε ζώνη ασφαλείας.

τροχαίο Σχιστό σημείο

Το σημείο όπου έγινε το θανατηφόρο τροχαίο.

τροχαίο Σχιστό ενθύμια

Οι φίλοι των τριών παιδιών έσπευσαν στο σημείο όπου έγινε το τροχαίο για να αφήσουν ένα λουλούδι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top