Τροχαίο Σχιστό - Μητέρα Iωάννας: Δεν μπορούμε να έχουμε το παιδί μας πίσω

Τι είπε η φοιτήτρια στη μητέρα της λίγο πριν τη μοιραία βόλτα

Τρία νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο στο Σχιστό, την περασμένη Παρασκευή, ενώ μία 20χρονη που επέβαινε στο όχημα, ήταν η μόνη που επέζησε. 

Τροχαίο στο Σχιστό: Συγκλονίζει η 20χρονη κοπέλα που επέζησε

Η μητέρα της Ιωάννας, της φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της στο πολύνεκρο τροχαίο, άνοιξε την καρδιά της στο κεντρικό δελτίο του Star.

«Μια κούκλα ήτανε. Ήταν το καλύτερο παιδί του κόσμου. Άξιο! Άξιο παιδί τα έβγαζε πέρα σε όλα. Σε όλους στεκόταν, στις φίλες της, παντού. Εμείς ξέρουμε ότι θέλουμε το παιδί μας πίσω και δεν μπορούμε να το έχουμε. Αυτό ξέρουμε» είπε η μητέρα του άτυχου κοριτσιού, μιλώντας στη δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου.

Σχιστό: Αφήνουν σημειώματα στο σημείο που σκοτώθηκαν τα τρία παιδιά

Η Ιωάννα δεν πρόλαβε να τελειώσει το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Τα όνειρά της έσβησαν στη άσφαλτο μόλις στα 22 της χρόνια.  «Πάω μια βόλτα μαμά, μου είπε. Με τη φίλη της. Δεν ήξερα ότι θα βγούνε με τα παιδιά. Δεν ήξερα, μεγάλο παιδί, πόσο έλεγχο να του κάνεις; Απ’ ότι ακούμε είναι επικίνδυνο σημείο, έχουν γίνει κι άλλα λένε εκεί πέρα. Έχει εκκλησάκια» συνέχισε η μητέρα της Ιωάννας.

Φρικτό τροχαίο στο Σχιστό: Σκοτώθηκαν τρία νέα παιδιά

«Καρμανιόλα» το σημείο του δυστυχήματος

Το σημείο του δυστυχήματος που στέρησε τη ζωή στην Ιωάννα, τον Νίκο και τον Αλέξανδρο είναι καρμανιόλα. Έχει παλιό οδόστρωμα και η απότομη δεξιά στροφή είναι επικίνδυνη. 

«Αυτό που αναζητούμε σε συνεργασία με πραγματογνώμονες και ιατροδικαστές είναι τι ακριβώς συνέβη. Αν υπάρχει εμπλοκή έτερου οχήματος, αν μιλάμε μόνο για εκτροπή του οχήματος που επέβαινε η κοπέλα, η αλήθεια είναι που μας ενδιαφέρει και θεωρώ ότι θα τη βρούμε» δήλωσε ο Αντώνης Σαρακούδης, δικηγόρος της οικογένειας της 22χρονης.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top