Σχιστό: Αφήνουν σημειώματα στο σημείο που σκοτώθηκαν τα τρία παιδιά

«Καλό ταξίδι Αλέξη, Νίκο και Ιωάννα»

Από νωρίς το πρωί φίλοι των τριών νέων που χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα που έγινε στην λεωφόρο Σχιστού αφήνουν λουλούδια και σημειώματα που γράφουν «Καλό ταξίδι Αλέξη, Νίκο και Ιωάννα». Τα ονόματα των τριών νέων που είναι γραμμένα πάνω στην προστατευτική μπάρα κόβουν την ανάσα.

Φρικτό τροχαίο στο Σχιστό: Σκοτώθηκαν τρία νέα παιδιά

Η μόνη που επιβίωσε από το τραγικό δυστύχημα, που συνέβη τα ξημερώματα της 25ης Μαρτίου, ήταν μια 20χρονη κοπέλα, η οποία φορούσε ζώνη ασφαλείας, όπως αποκάλυψε η ίδια στα social media. 

«Λυπάμαι πολύ για ό, τι αντίκρισαν τα μάτια μου, γιατί μόνο εγώ ξέρω. Το σοκ είναι μεγάλο. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των παιδιών και να φοράτε πάντα ζώνη, αυτός είναι ο λόγος που είμαι ακόμα εδώ. Καλό ταξίδι»

Το παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στη μητέρα του αδικοχαμένου 25χρονου Αλέξη είναι άσχημο. «Η μητέρα του τού αγόρασε αυτοκίνητο επειδή δεν ήθελε να σκοτωθεί με τη μηχανή», ανέφερε φίλος του.

Οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ο Αλέξης, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του οχήματος,που επέβαινε η παρέα των τεσσάρων νέων, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Ανάμεσα στα θύματα και ο Νίκος που ήταν αδελφικός φίλος του Αλέξανδρου. 

Η τροχαία Κερατσινίου έχει αναλάβει να διερευνήσει τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top