Εικόνες συνωστισμού σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα το Σάββατο το βράδυ!

Τα κορωνοπάρτι πήραν «φωτιά»

Το Σάββατο το βράδυ οι αμετανόητοι «το έκαψαν». Στην Πάτρα τα πάρτι στα σπίτια συνεχίστηκαν, στη Θεσσαλονίκη ατέλειωτες ήταν οι ουρές για ένα ποτό take away, ενώ σε κυψέλη και Ψυρρή επικράτησαν εικόνες συνωστισμού στις πλατείες και τους δρόμους.

Κορωνοϊός: Πού εντοπίζονται τα νέα κρούσματα - 607 στην Αττική

Κορωνοπάρτι σε ουζερί στη Νίκαια

Κορωνοπάρτι στήθηκε μέσα σε μεζεδοπωλείο στη Νίκαια, που άνοιξε παράνομα το βράδυ του Σαββάτου. Οι γείτονες άκουγαν δυνατή μουσική από την επιχείρηση αλλά φώτα δεν έβλεπαν. Έτσι αποφάσισαν να καλέσουν την αστυνομία να λύσει το μυστήριο.

Μετά από επιχείρηση οι αρχές συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη και του επέβαλλαν πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ μέσα στον χώρο εντόπισαν 4 άτομα τα οποία καλούνται να πληρώσουν από 300 ευρώ.

Υπαίθρια πάρτι σε Ψυρρή, Κυψέλη και Πολύγωνο 

Στην Οδό Τάκη στου Ψυρρή στήθηκε για ένα ακόμα βράδυ υπαίθριο πάρτι. Νέοι από κάθε γωνιά της Αθήνας έδωσαν ραντεβού για ένα, δυο και τρία (!) take away ποτά. Η εικόνα θύμιζε συναυλία και τα άτομα ξεπερνούσαν τα 200!

Το ίδιο συνέβη και στην  πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη.

Με ποτό ή μπύρα από το περίπτερο, δεκάδες παρέες νεαρών, άλλοι μέσα στα αυτοκίνητά τους και άλλο όχι, μαζεύτηκαν χθες βράδυ και στον Περιφερειακό Πολυγώνου.

Πάτρα: Έκαναν τα σπίτια τους… μπαράκια

Τα «κορωνοκαλέσματα» στην Πάτρα γίνονται... ξανά και ξανά. Νεαροί τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους, έξω από επιχείρηση που προσφέρει take away ποτά.

Στις σκάλες του Αγίου Νικολάου, οι περιπολίες είναι συνεχείς και τις τελευταίες ώρες δεν υπάρχουν παρατράγουδα. Αυτό φαίνεται να ενόχλησε ορισμένους οι οποίοι μετέτρεψαν ένα από τα ωραιότερα σημεία της Πάτρας σε χωματερή. Πέταξαν κάδους απορριμμάτων, γεμίζοντας με σκουπίδια το σημείο. Η αστυνομία μετά από ελέγχους εντόπισε 5 άτομα τα οποία και συνελήφθησαν. Πρόκειται για 2 κορίτσια κι ένα αγόρι από 15 έως 21 ετών .

Θεσσαλονίκη: Ατελείωτες ουρές για ένα ποτό take away

Πρόστιμο 3.000 ευρώ επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη μπαρ στη Θεσσαλονίκη λόγω μεγάλου συνωστισμού. Στα παραλιακά μαγαζιά της πόλης που προσφέρουν ποτό take away, δημιουργήθηκαν ατελείωτες ουρές με την αστυνομία να παρεμβαίνει και με ηχητικά μηνύματα να ζητά από τον κόσμο να αποχωρήσει.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top