Καμπουρέλη για το ριφιφί στο Ψυχικό: Πιστεύω στην αθωότητα του συζύγου μου

Η γνωστή αισθητικός τον υποστηρίζει

Στο πλευρό του συζύγου της, ο οποίος κατηγορείται ως ο δράστης της διάρρηξης των θυρίδων της τράπεζας στο Ψυχικό, βρίσκεται η γνωστή αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη.

Αισθητικός για τη σύλληψη του άντρα της: «Δε μπορώ να το διαχειριστώ»

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για το ριφιφί των 4 θυρίδων. Σύμφωνα με πληροφορίε,ς ο κατηγορούμενος άφησε γεννητικό υλικό σε μια από τις λεηλατημένες θυρίδες. 

Η γνωστή αισθητικός και σύζυγός του Τέτα Καμπουρέλη ξεσπά και υποστηρίζει ότι τίποτα από αυτά δεν ισχύει.

«Πιστεύω στην αθωότητα του συζύγου μου και έχει τη στήριξη της οικογένειάς μου. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Δεν μπορώ. Προσπαθώ να είμαι όρθια για τα παιδιά μου. Θέλω λίγο να ηρεμήσω. Θέλω λίγο να βάλω σε τάξη την καθημερινότητά μου. Πραγματικά προσπαθώ να συνέλθω και να ηρεμήσουμε και προ πάντων τα παιδιά μου» είπε η ίδια στο «Live News».

Ψυχικό: Σύζυγος γνωστής celebrity ο διαρρήκτης των θυρίδων που συνελήφθη

Ο σύζυγός της κατηγορείται πως είναι ο φαντομάς που άδειασε τις 4 θυρίδες με χειρουργικό τρόπο, αρπάζοντας ανεκτίμητα κειμήλια, κοσμήματα και εκατομμύρια ευρώ. Τίποτα από αυτά δεν έχει βρεθεί ακόμα. Η αστυνομία αναζητώντας τη λεία προχώρησε σε έρευνα στο σπίτι του θεατρικού παραγωγού.

«Τα έχουν ξεσηκώσει όλα. Έχουν βγάλει τα air condition, έχουν «γδύσει» όλο το σπίτι, καθώς και το μαγαζί ψάξανε, μες στον κόσμο. Δεν έχουν βρεθεί τίποτα στοιχεία, πέρα από 5 κατσαβιδάκια που έχουν όλοι στα νοικοκυριά τους και δυο σουγιαδάκια, που έχει πάρει με ένα ευρώ. Αυτά έχουν ως οπλοκατοχή. Δεν είναι στοιχεία που μπορεί ένας άνθρωπος να ενοχοποιηθεί» πρόσθεσε η Τέτα Καμπουρέλη.

Νέες αποκαλύψεις για το ριφιφί

Σε μια από τις 4 θυρίδες, οι οποίες φέρεται να παραβιάστηκαν με ένα αιχμηρό αντικείμενο, δεν αποκλείεται να είναι και κατσαβίδι, εντοπίστηκε ιδρώτας του κατηγορούμενου. Το λάθος, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε μια ζεστή μέρα του Αυγούστου όταν ο 58χρονος, ενώ ήταν επί τω έργω, σκούπισε τον ιδρώτα του με τα γάντια που φορούσε.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορουμένου, Αντώνης Βουλγαράκης και Βασίλης Σερεμέτης με ανακοίνωσή τους επισημαίνουν: 

«Ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία και διαμαρτύρεται έντονα για την διαπόμπευση του ίδιου και της οικογένειας του. Η απολογία του ενώπιον του κ. Ανακριτή θα τοποθετήσει την υπόθεση στην πραγματική της βάση».

Εκτός όμως από το δικό του γενετικό υλικό έχει εντοπιστεί ένα ακόμη, εκτός από της ιδιοκτήτριας της θυρίδας. Οι αρχές ερευνούν σε ποιόν μπορεί να ανήκει. Πάντως σύμφωνα με την αστυνομία ο κατηγορούμενος είχε «μοναχικό σχέδιο». Η παρακολούθηση μηνών δεν αποκάλυψε κάποιον συνεργό, τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Ο 58χρονος αναμένεται αύριο να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή και να δώσει εξηγήσεις.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top