Έντονο άρωμα Ελλάδας και γεύσεις θάλασσας θα έχει το μενού που θα γευθούν αύριο οι υψηλοί προσκεκλημένοι της Προέδρου της Δημοκρατίας στο δείπνο που θα παραθέσει η κυρία Σακελλαροπούλου ενόψει των εορτασμών της 25ης Μαρτίου.
Αυτό είναι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση
Ψαροφαγία σε γκουρμέ τόνους επέλεξε ο βραβευμένος με αστέρι Michelin Λευτέρης Λαζάρου, ο οποίος θα επιμεληθεί το μενού για τους υψηλούς προσκεκλημένους. Στο δείπνο θα υπάρχουν προϊόντα και γεύσεις από πολλές περιοχές της Ελλάδας, όπως πεσκανδρίτσα από την Εύβοια, ελαιόλαδο Καλαμάτας και μαστίχα Χίου.
Το κυρίως πιάτο θα περιλαμβάνει φιλέτο χριστόψαρου με πουρέ από χειμωνιάτικες ρίζες και ντοματίνια Κρήτης. Στο τραπέζι θα υπάρχουν επιλογές κρασιών σε λευκό και κόκκινο, επιδόρπιο με λευκή σοκολάτα και φυστίκια αιγίνης και άφθονος καφές.
Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.