Τροχαίο Βουλή: Εκτός Τροχαίας ο τροχονόμος που μίλησε απρεπώς σε ντελιβερά

Τον απομάκρυνε την ώρα που εκείνος προσπαθούσε να δώσει στοιχεία

Εκτός Τροχαίας βρέθηκε ο αστυνομικός, ο οποίος φαίνεται σε βίντεο να διαπληκτίζεται με ντελιβερά μετά το τροχαίο που σημειώθηκε έξω από τη Βουλή με την εμπλοκή αυτοκινήτου της προσωπικής ασφάλειας της Ντόρας Μακογιάννη. 

Σε βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας φαίνεται ο ντελιβεράς να δέχεται λεκτική επίθεση από τον συγκεκριμένο τροχονόμο, γιατί δε φορούσε κράνος, όταν προσπάθησε να εξηγήσει πώς είχε συμβεί το τροχαίο, που στοίχισε τη ζωή σε έναν 23χρονο μοτοσικλετιστή.

Τροχαίο Βουλή: Τρεις φορές απορρίφθηκε το αίτημα για φανάρι στη Β. Σοφίας

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Μπούσιο, ο ντελιβεράς ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο σημείο, ωστόσο δεν είδε ακριβώς τι συνέβη. Έχει καταθέσει στους αστυνομικούς της Τροχαίας Αθηνών. Οι έρευνες συνεχίζονται όπως και η συλλογή υλικού, μέρος του οποίου αναμένεται να υποβληθεί στον Εισαγγελέα τις επόμενες ημέρες.

Διατάχθηκε επίσης ΕΔΕ για το περιστατικό. 

Όσον αφορά στην πορεία των ερευνών για το δυστύχημα έξω από τη Βουλή, ακόμα δεν έχει βρεθεί να δώσει κατάθεση ο οδηγός ταξί, δίπλα από τον οποίο πέρασε η μοτοσικλέτα του Ιάσονα.

Η κατάθεσή του θεωρείται κομβικής σημασίας για να κλείσει σε μεγάλο βαθμό η υπόθεση. Όλοι οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι έχουν καταθέσει. 

Τροχαίο Βουλή: Χαρίζει ζωή ο 23χρονος Ιάσονας

Την ίδια ώρα οι γονείς του 23χρονου Ιάσονα που έμεινε κλινικά νεκρός μετά το τροχαίο αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους και να χαρίσουν ζωή σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. 

Τροχαίο Βουλή: Μίλησαν οι κάμερες – Καταθέτει ο οδηγός ταξί

Η καρδιά του, το ήπαρ, οι πνεύμονες, οι νεφροί, οι κερατοειδείς, ακόμα και το δέρμα του θα δοθούν σε πάνω από έξι ασθενείς, μεταξύ των οποίων και εγκαυματίες.

Όλα τα μοσχεύματα θα δοθούν στην Ελλάδα, με εξαίρεση τους πνεύμονες που θα δοθούν σε ασθενή στην Ιταλία. 

Τροχαίο Βουλή: Συγκλονίζει η μάνα του 23χρονου - «Δωρίζουμε τα όργανά του»

Η αφαίρεση των ζωτικών οργάνων έγινε πριν λίγες ώρες με επίσκεψη των γιατρών του Ωνασείου και του Λαϊκού στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλευόταν ο νεαρός κι αυτή τη στιγμή γίνεται η μεταμόσχευση καρδιάς στο Ωνάσειο και του ήπατος στο Λαϊκό.

Τροχαίο Βουλή: Ενεπλάκη το υπηρεσιακό όχημα της Μπακογιάννη- Τι λέει η ΕΛΑΣ

Όπως είπε ο διευθυντής του Ωνασείου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η καρδιά του χορηγείται σε ασθενή με μηχανική υποστήριξη καρδιάς, ηλικίας 45 – 50 ετών. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top