Τροχαίο Βουλή: Μίλησαν οι κάμερες – Καταθέτει ο οδηγός ταξί

Οι αρχές έχουν πλέον σαφή εικόνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας γύρω από τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε έξω από τη Βουλή, όταν η μοτοσικλέτα ενός 23χρονου συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη, την περασμένη Παρασκευή. 

Τροχαίο στη Βουλή: Εντοπίστηκε ο οδηγός ταξί που ήταν αυτόπτης μάρτυρας

Η Τροχαία έχει πλέον σαφή εικόνα για τις συνθήκες του τροχαίου. Κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο σημείο έχουν καταγράψει τις κινήσεις τόσο της μοτοσικλέτας, όσο και του υπηρεσιακού οχήματος της αστυνομικής συνοδείας της βουλευτού της ΝΔ.

Τροχαίο Βουλή: Συγκλονίζει η μάνα του 23χρονου - «Δωρίζουμε τα όργανά του»

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή», αρμόδια πηγή που μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας, άφησε να εννοηθεί ότι ευθύνη για το τροχαίο έχει ο οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος, καθώς ο νεαρός που κινείτο στο ανοδικό ρεύμα της Βασιλίσσης Σοφίας είχε προτεραιότητα.

Τροχαίο στη Βουλή: Γιατί δε συνελήφθη ο οδηγός του υπηρεσιακού αυτοκινήτου

Η οικογένεια του νεαρού, ο οποίος έμεινε κλινικά νεκρός μετά το δυστύχημα, αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά του ώστε να σωθούν άλλοι άνθρωποι. 

Μάλιστα εντός της ημέρας αναμένεται να καταθέσει και ο οδηγός ταξί, τον οποίον αναζητούσε η οικογένεια, καθώς φέρεται να είναι ο βασικός μάρτυρας του συμβάντος, καθώς κινείτο δίπλα ακριβώς από τη μηχανή όταν συνέβη το τροχαίο. 

Τροχαίο Βουλή: Ενεπλάκη το υπηρεσιακό όχημα της Μπακογιάννη- Τι λέει η ΕΛΑΣ

Ήδη έχει καταθέσει ένας νεαρός που οδηγούσε μηχανάκι και ο ντελιβεράς, ο οποίος δέχθηκε λεκτική επίθεση από τροχονόμο, γιατί δε φορούσε κράνος, όταν προσπάθησε να εξηγήσει τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Μπούσιο, ο ντελιβεράς ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο σημείο, ωστόσο δεν είδε ακριβώς τι συνέβη. Έχει καταθέσει στους αστυνομικούς της Τροχαίας Αθηνών. Οι έρευνες συνεχίζονται όπως και η συλλογή υλικού, μέρος του οποίου αναμένεται να υποβληθεί στον Εισαγγελέα τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top