Τροχαίο στη Βουλή: Εντοπίστηκε ο οδηγός ταξί που ήταν αυτόπτης μάρτυρας

Εξετάζονται οπτικό υλικό και μαρτυριές

Ρεπορτάζ του Βάιου Σύρρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το τροχαίο έξω από τη Βουλή. (15/3)

Η τροχαία προσπαθεί να «φωτίσει» κάθε πτυχή του τροχαίου έξω από τη Βουλή όπου ενεπλάκη υπηρεσιακό αυτοκίνητο της βουλευτή, Ντόρας Μπακογιάννη, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός 23χρονου.

Τροχαίο Βουλή: Συγκλονίζει η μάνα του 23χρονου - «Δωρίζουμε τα όργανά του»

Ο οδηγός ταξί που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου και για τον οποίον έκανε έκκληση η οικογένεια του Ιάσονα εντοπίστηκε και αναμένεται να καταθέσει τις επόμενες ώρες. Επίσης, έχουν εντοπιστεί και άλλοι αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι κλήθηκαν να δώσουν τη δική τους μαρτυρία για το δυστύχημα.  

Τροχαίο στη Βουλή: Γιατί δε συνελήφθη ο οδηγός του υπηρεσιακού αυτοκινήτου

τροχαίο στη Βουλή

Στιγμιότυπο από το τροχαίο έξω από τη Βουλή. Eurokinissi

Τροχαίο Βουλή: Ενεπλάκη το υπηρεσιακό όχημα της Μπακογιάννη- Τι λέει η ΕΛΑΣ

Οι αρχές εξετάζουν σχολαστικά πλήθος οπτικού υλικού από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας, που βρίσκονται στην Βασιλίσσης Σοφίας, αλλά και τις κάμερες ασφαλείας της Βουλής.  Ιδιαίτερη βαρύτητα, ωστόσο, δόθηκε στις μαρτυρίες πολιτών και οδηγών που είδαν το τροχαίο δυστύχημα. 

Ήδη έχει καταθέσει ο νεαρός με το μηχανάκι και ο ντελιβεράς που δέχθηκε λεκτική επίθεση από τροχονόμο και βρισκόταν ακριβώς πίσω από το υπηρεσιακό αυτοκίνητο που ανήκει στην συνοδεία της Ντόρας Μπακογιάννη και φαίνεται ότι είδε τον αστυνομικό να διασχίζει παράνομα το αντίθετο ρεύμα για να μπει στη Βουλή. Μαζί του κατέθεσε άλλος ένας αυτόπτης μάρτυρας.  

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top