Ελληνικό #Metoo: Στο μικροσκόπιο του εισαγγελέα τρεις ακόμα ηθοποιοί

Τα ονόματά τους περιλαμβάνονται στους φακέλους που κατέθεσε ο Τσαρούχας

Τι δήλωσε ο Πασχάλης Τσαρούχας βγαίνοντας από τον Εισαγγελέα. 

Τρία νέα πρόσωπα του ελληνικού θεάτρου, που δεν έχουν απασχολήσει τις προηγούμενες μέρες τα φώτα της δημοσιότητας, περιλαμβάνονται, σύμφωνα με πληροφορίες, στους φακέλους που παρέδωσε χθες στον εισαγγελέα ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, Πασχάλης Τσαρούχας. 

Tσαρούχας: Καταγγελίες για τρεις ηθοποιούς κατέθεσε στον εισαγγελέα

Ο κ. Τσαρούχας γνωστοποίησε στον εισαγγελέα άλλες 18 καταγγελίες για σεξουαλικής φύσεως αδικήματα. Αυτές προστέθηκαν στις 20 που είχαν κατατεθεί στις 24 Φεβρουαρίου κι έτσι οι συνολικές καταγγελίες αγγίζουν πλέον τις 38. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στις 20 πρώτες καταγγελίες περιέχονται δύο, οι οποίες κάνουν λόγο για βιασμούς από διαφορετικά πρόσωπα. Πρόκειται για δύο γνωστούς ηθοποιούς – σκηνοθέτες, ενώ υπάρχει μία ακόμα καταγγελία για απόπειρα βιασμού, κατά γνωστού πρωταγωνιστή.

Ελληνικό #Metoo: Νέους φακέλους καταθέτει στον εισαγγελέα ο Π. Τσαρούχας

Στους νέους φακέλους που κατέθεσε ο κ. Τσαρούχας χθες, περιλαμβάνονται τα ονόματα τριών προσώπων που κατηγορούνται για σεξουαλικές παρενοχλήσεις. 

Ο ένας είναι γνωστός σκηνοθέτης – ηθοποιός, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε γνωστές θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές. Φέρεται, μάλιστα, να κατηγορείται για σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έγιναν σε χρόνο που δεν έχει παραγραφεί. 

Υπόθεση βιασμού Δημήτρη Άνθη: Στον εισαγγελέα η προκαταρκτική έρευνα

Το δεύτερο πρόσωπο είναι πασίγνωστος ηθοποιός, με πρωταγωνιστικούς ρόλους στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, ο οποίος, επίσης, έχει καταγγελθεί για σεξουαλική παρενόχληση. 

Δύο νέες καταγγελίες για βιασμό εναντίον γνωστού σκηνοθέτη -ηθοποιού

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από τις 18 καταγγελίες που κατατέθηκαν χθες στον εισαγγελέα μόνο η μία είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και αφορά σε απόπειρα βιασμού. 

Στο επόμενο διάστημα ο εισαγγελέας αναμένεται να καλέσει τα πρόσωπα που έχουν καταγγελθεί και οι υποθέσεις των οποίων εμφανίζουν ποινικό ενδιαφέρον. Επίσης, δεν αποκλείεται ο κ. Τσαρούχας να επιστρέψει στο γραφείο του εισαγγελέα με νέους φακέλους. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top