Κορωνοπάρτι στο Ρέθυμνο με 200 άτομα - «Φρένο» βάζουν τα Airbnb

Το απίστευτο περιστατικό έγινε σε χώρο κοινωνικών εκδηλώσεων της περιοχής

Φρένο στα κορωνοπάρτι επιχειρούν να βάλουν κάποιοι ιδιοκτήτες Airbnb. Σκέφτονται να νοικιάζουν τα σπίτια τους το λιγότερο για πέντε μέρες έτσι ώστε να μην βρεθούν... μπλεγμένοι. 

Την ίδια ώρα όμως κάποιοι άλλοι, όχι φρένο δε βάζουν, αλλά διοργανώνουν γλέντια με 200 άτομα όπως έγινε στο Ρέθυμνο! Συγκεκριμένα, την περασμένη Κυριακή έγινε πάρτι με 200 άτομα σε ορεινό χωριό του «κόκκινου» επιδημιολογικά Ρεθύμνου.

Το απίστευτο περιστατικό έγινε σε χώρο κοινωνικών εκδηλώσεων της περιοχής και φέρεται να ήταν καλεσμένη γνωστή τραγουδίστρια. Οι προσκεκλημένοι «το έκαψαν» μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Όταν αποφάσισαν να το διαλύσουν τους περίμενε έξω η αστυνομία.

Κορωνοϊός: Πού εντοπίζονται τα νέα κρούσματα - Τα 815 είναι στην Αττική

«Επιβλήθηκαν κανονικά τα πρόστιμα, γνωρίζετε πολύ καλά ότι κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου. Κάποιες συμπεριφορές τέτοιου είδους, έχουν θέσει τον νομό μας στο κόκκινο» είπε στο δελτίο ειδήσεων του Star, o πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Ρεθύμνου, Νίκος Μαλλιαρός.

«Φρένο» και στα Airbnb

Μέσα σε αυτό το κλίμα, φρένο στο... κόλπο ορισμένων που νοικιάζουν διαμερίσματα airbnb για να στήσουν κορωνοπάρτι επιχειρούν να βάλουν οι ιδιοκτήτες των καταλυμάτων. Αυξάνουν τις τιμές και τις minimum διανυκτερεύσεις. Επτά στους δέκα ιδιοκτήτες που νοικιάζουν τα σπίτια τους για μικρό χρονικό διάστημα απαγορεύουν τη διοργάνωση πάρτι διευκρινίζοντας το εξαρχής. 


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top