Καταγγελία για ξυλοδαρμό επί σκηνής από κωμικό- Τι απαντά με εξώδικη δήλωση

Ηθοποιός κατήγγειλε ότι ο κωμικός τον έστειλε δύο φορές στο νοσοκομείο

Πολύ δημοφιλής κωμικός ηθοποιός, που μεσουρανούσε τρεις δεκαετίες, έχει καταγγελθεί από πολλές συναδέλφους του για σεξουαλική παρενόχληση ή και κακοποίηση. Τώρα έρχεται στο προσκήνιο μια νέα υπόθεση, την οποία αποκάλυψε χτες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Άννα Σταματιάδου για ξυλοδαρμό συναδέλφων του επί σκηνής, την ώρα της παράστασης. Ένας εξ αυτών είχε πάει δυο φορές στο νοσοκομείο. 

Εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης ηθοποιών

Πρόκεται για έναν ηθοποιό που ξυλοκοπήθηκε αρκετές φορές από τον γνωστό κωμικό, κατά τη διάρκεια θεατρικής παράστασης της σεζόν 2013-2015. Ο ηθοποιός έχει κάνει την καταγγελία του στο ΣΕΗ, ενώ στο πλευρό του είναι κι άλλοι ηθοποιοί που συμμετείχαν στην εν λόγω παράσταση, οι οποίοι θα καταθέσουν ως μάρτυρες. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι ίδιοι είχαν πέσει θύματα του κωμικού. 

Αποκάλυψη: Νέα καταγγελία από γυναίκα ηθοποιό για γνωστό σκηνοθέτη

Οι καταγγελίες για τον συγκεκριμένο είναι δεκάδες, ενώ τις προηγούμενες μέρες κατατέθηκε και καταγγελία για βιασμό από γυναίκα ηθοποιό που μεσουρανούσε τη δεκαετία του ’90. Υπάρχουν ακόμη τουλάχιστον έξι γυναίκες που κατηγορούν τον συγκεκριμένο κωμικό για σεξουαλική παρενόχληση. Αν και οι περισσότερες υποθέσεις φαίνεται να έχουν παραγραφεί, υπάρχουν και κάποιες που είναι σχετικά πιο πρόσφατες και θα μπορούσαν να τον οδηγήσουν ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.

Εξώδικη δήλωση από τον καταγγελόμενο ηθοποιό- Τι απαντά

Αργά το βράδυ της 25.2.2021, ο καταγγελλόμενος ηθοποιός εξέδωσε εξώδικη δήλωση-διαμαρτυρία, στην οποία αρνείται όλα όσα του αποδίδονται ενώ ταυτόχρονα αναφέρει κατηγορηματικά ότι οι ισχυρισμοί του δικηγόρου του ηθοποιού που τον κατήγγειλε είναι ψευδείς και συκοφαντικοί και τον καλεί να τους ανακαλέσει εντός τριών ημερών.

Τέλος, δηλώνει δημοσίως ότι δεν επιτρέπει τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του έως ότου αποφασίσει ο ίδιος να τοποθετηθεί δημοσίως για όσα του αποδίδονται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top