Δικηγόρος Λιγνάδη: «Αρνείται όλες τις κατηγορίες, δεν κρύβεται»

«Βρισκόταν όλο το διάστημα στην Αθήνα»

Όσα δήλωσε ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας.

«Αρνείται όλες τις κατηγορίες», τόνισε ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους έξω από τη ΓΑΔΑ.

Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης για βιασμό κατά συρροή

Τόνισε, δε, ότι μόλις εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του προσήλθε αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και ξεκαθάρισε ότι δε υπήρχε περίπτωση να κρυφτεί ή να διαφύγει.

Υπ. Δικαιοσύνης για Λιγνάδη: «Η σιωπή έσπασε, ήρθε η ώρα της Δικαιοσύνης»

«Ο κ. Λιγνάδης είναι έντιμος, ειλικρινής και με οργανωμένη σκέψη. Ήρθε αμέσως στη ΓΑΔΑ, έχει πολύ καλή συνεργασία, προχωράμε με τη νόμιμη διαδικασία», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στις φήμες που ήθελαν τον γνωστό σκηνοθέτη να είχε φύγει εκτός Αθήνας, ο κ. Γεωργουλέας αποκάλυψε ότι όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν στην πρωτεύουσα, κάτι που είχε γνωστοποιηθεί και στις αρμόδιες αρχές.

Τέλος, υπογράμμισε ότι «ο κ. Λιγνάδης θα προσαχθεί ενώπιον της ανακρίτριας, αν δεν κάνω λάθος του 19ου τακτικού τμήματος». Ερωτηθείς για τα αδικήματα που περιλαμβάνονται στη δίωξη κατά του εντολέα του, ο δικηγόρος είπε: «Θα λάβουμε τη δικογραφία. Δε θέλω να αναφερθώ σε λεπτομέρειες, εξ όσων γνωρίζω είναι για βιασμό», κατέληξε.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top