Κακοκαιρία «Μήδεια»: Έγκυος εγκλωβίστηκε στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Έπρεπε να πάει στον γιατρό για εξετάσεις

Εγκλωβισμένη μέσα στο σπίτι της για ώρες, ήταν μια έγκυος στην Ιπποκράτειο Πολιτεία λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια». Η γυναίκα έπρεπε να μεταφερθεί γρήγορα στον γιατρό για εξετάσεις.

Εύβοια: Νεκρός ο πρώην κοινοτάρχης στις Κεχριές - Καταπλακώθηκε από δέντρο

Η 25χρονη είναι έγκυος στον 8ο μήνα και το απόγευμα της Τρίτης έπρεπε να μεταφερθεί στον γιατρό της για εξετάσεις. Ο χιονιάς όμως στην περιοχή δεν επέτρεπε να βγει ούτε μέχρι την αυλή του σπιτιού της, ενώ κάνενα όχημα δεν μπορούσε να προσεγγίσει το σημείο. 

Έτσι επιστρατεύτηκε ένα ερπυστριοφόρο και ξεκίνησε η επιχείρηση απεγκλωβισμού. Άνδρες της ΕΜΑΚ και εθελοντές κατάφεραν να προσεγγίσουν το σπίτι της και να τη βοηθήσουν.

Περιπέτεια για έγκυο στη Νάξο

Η Άλις, μια έγκυος στη Νάξο, χρειάστηκε να μεταφερθεί με αεροδιακομιδή από το νησί στην Αθήνα. Οι θυελώδεις  άνεμοι όμως που έπνεαν χθες το απόγευμα, δεν επέτρεπαν στο Super Puma να φτάσει.

 

«Μήδεια»: Περισσότερες από 25.000 κλήσεις δέχθηκε η Άμεση Δράση την Τρίτη

Η 28χρονη κοπέλα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο του νησιού μέχρι σήμερα το μεσημέρι όπου τελικά ελικόπτερο της Πυροσβεστικής προσγειώθηκε στη Νάξο και την παρέλαβε. Η Αλις μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο Νοσοκομείο «Έλενα».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top