Διακοπή ρεύματος σε Αττική και Πελοπόννησο μετά από φωτιά στον Ασπρόπυργο

Ποιες περιοχές βυθίστηκαν στο σκοτάδι

Στο σκοτάδι βυθίστηκαν αργά το βράδυ της Κυριακής πολλές περιοχές της Αττικής αλλά και της Πελοποννήσου.

Η διακοπή ρεύματος που σημειώθηκε λίγο πριν τις 23:00, προκάλεσε προβλήματα κυρίως στη δυτική Αττική και στα νότια προάστια της Αθήνας.

Διακοπή ρεύματος σε πολλές περιοχές της Αθήνας / INTIME

Οι περιοχές Πειραιάς, Μοσχάτο, Νέος Κόσμος, Ηλιούπολη, Άγιος Δημήτριος, Καλλιθέα, Πέραμα, Νίκαια, Κερατσίνι, Χαϊδάρι, Αιγάλεω, Περιστέρι και Νέα Σμύρνη βυθίστηκαν στο σκοτάδι ενώ διακοπή ρεύματος είχε και η Σαλαμίνα και τα Μέγαρα.

Προβλήματα και στην Πελοπόννησο

Διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν στην Κόρινθο, την Αργολίδα, το Λουτράκι, το Αίγιο, τον Πόρο αλλά και τη Λακωνία και τη Μεσσηνία.

Φωτιά στο ΚΥΤ Κουμουνδούρου του ΑΔΜΗΕ στον Ασπρόπυργο

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μπλακ άουτ προκλήθηκε μετά από έκρηξη στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Κουμουνδούρου (ΚΥΤ) Κουμουνδούρου στον Ασπρόπυργο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, δεν απειλούνται σπίτια ενώ το πρόβλημα έχει αρχίσει να αποκαθιστάται σε πολλές περιοχές.

Στο ΚΥΤ Κουμουνδούρου μετέβησαν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ο υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας Κ. Σκρέκας και ο διευθύνων σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ Μ. Μανουσάκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top