Αποπλάνηση 13χρονου: Τα κρυφά ραντεβού σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής

Οι υποσχέσεις για μια κοινή ζωή όταν θα ενηλικιωνόταν

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την 36χρονη φιλόλογο που κατηγορείται ότι αποπλάνησε έναν 13χρονο μαθητής της, στον οποίο παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι του. 

Αποπλάνηση 13χρονου μαθητή: Ζητά συγνώμη η 35χρονη καθηγήτρια

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η καθηγήτρια, μητέρα και η ίδια ενός παιδιού, έλεγε στον 13χρονο ότι όταν ενηλικιωθεί θα μπορέσουν να ζήσουν μαζί, χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα. 

Φέρεται να έκλεινε δωμάτια σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής, ώστε να συνευρίσκεται ερωτικά με το ανήλικο αγόρι, κυρίως μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, ώστε να μην υποψιαστούν οι γονείς του. Οι συναντήσεις τους γίνονταν και στο αυτοκίνητό της. 

Αποπλάνηση 13χρονου: Οι φωτογραφίες πρόδωσαν την καθηγήτρια

Πάντως εντύπωση προκαλεί πως κανένας υπεύθυνος των ξενοδοχείων αυτών δεν κατήγγειλε την 36χρονη στις αρχές. 

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση ήρθε στο φως όταν η μητέρα του 13χρονου βρήκε φωτογραφίες του παιδιού της με τη φιλόλογο στον υπολογιστή του. 

Αμέσως προχώρησε σε καταγγελία, αλλά η καθηγήτρια δε συνελήφθη, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Εμφανίστηκε στον ανακριτή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. 

Καθηγήτρια κατηγορείται για αποπλάνηση 13χρονου μαθητή

Όταν οι γονείς ανακάλυψαν τι γινόταν κάτω από τη μύτη τους προσπάθησαν να απομονώσουν το παιδί και ζήτησαν από την 36χρονη να απομακρυνθεί από το περιβάλλον τους. Εκείνη, όμως, δεν πτοήθηκε και επιχείρησε να επικοινωνήσει και πάλι με τον ανήλικο. 

Χθες μάλιστα, μέσω του συνηγόρου της, η καθηγήτρια ζήτησε συγγνώμη και δήλωσε πως βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top