Πάτρα: Παραδόθηκε ο δράστης που πυροβόλησε τον 27χρονο

Έβγαλε πιστόλι μες στη μέση του δρόμου

Παραδόθηκε το μεσημέρι στην αστυνομία, ο άνδρας ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε έναν 27χρονο στην Πάτρα στις 25 Ιανουαρίου. 

Εναντίον του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Πυροβολισμοί στην Πάτρα: Νεκρός 27χρονος από σφαίρα στο κεφάλι

Να σημειωθεί ότι για την ίδια υπόθεση έχει ήδη συλληφθεί ένας ακόμη άνδρας, που κατηγορείται ως συνεργός του φερόμενου ως δράστη.

Ο 27χρονος έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμό κατά τη διάρκεια συμπλοκής στο κόμβο του Κουρτέση στην Πάτρα το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.

Η συμπλοκή ξεκίνησε σε πλατεία της περιοχής του Ζαβλανίου, όταν ο δράστης, με τον φερόμενο ως συνεργό του, πέρασαν με αυτοκίνητο μπροστά από παρέα τεσσάρων ατόμων.

Τότε οι τέσσερις άρχισαν να καταδιώκουν με αυτοκίνητο και δίκυκλο το όχημα με τους δύο επιβαίνοντες και έπειτα από λίγη ώρα το ακινητοποίησαν στην περιοχή του κόμβου Κουρτέση.

Αμέσως μετά, ο ένας από τους επιβαίνοντες στο καταδιωκόμενο αυτοκίνητο πυροβόλησε εναντίον ενός ατόμου από την παρέα των τεσσάρων, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά στο κεφάλι.

Ο νεαρός διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top