Ενταση και προσαγωγές σε συγκέντρωση αλληλεγγύης για τον Δημήτρη Κουφοντίνα

Οι αστυνομικοί έκαναν 21 προσαγωγές - Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ

Ένταση και προσαγωγές σημειώθηκαν το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας, όταν περίπου 50 άτομα προσπάθησαν να κάνουν πορεία αλληλεγγύης στον εκτελεστή της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος κάνει απεργία πείνας. 

Σάλος για τη συμπαράσταση στον Κουφοντίνα από 15 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Τους ζήτησαν να σταματήσουν τη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα και να διαλυθούν. Οι περίπου 50 θαυμαστές του ψυχρού δολοφόνου της 17 Νοέμβρη όμως, το αρνήθηκαν και προσπάθησαν να κάνουν πορεία διαμαρτυρίας από τα Προπύλαια στο Σύνταγμα, με αποτέλεσμα να επέμβουν τα ΜΑΤ. 

Επεισόδια στη συγκέντρωση αλληλεγγύης για τον Δημήτρη Κουφοντίνα - φωτογραφία Eurokinissi

Επεισόδια στη συγκέντρωση αλληλεγγύης για τον Δημήτρη Κουφοντίνα - φωτογραφία Eurokinissi

Οι αστυνομικοί έκαναν 21 προσαγωγές, ενώ ανάμεσα στους διαδηλωτές ήταν και η σύντροφος του ισοβίτη, Αγγελική Σωτηροπούλου.

Νέο «όχι» στον Δημήτρη Κουφοντίνα για άδεια από τις φυλακές Βόλου

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας,  καταδικασμένος για 11 στυγερές δολοφονίες, εδώ και 22 μέρες κάνει απεργία πείνας ζητώντας να επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού, από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Δομοκού που βρίσκεται σήμερα.  

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ

Ανακοίνωση σχετικά με την πορεία αλληλεγγύης στο κέντρο εξέδωσε η ΓΑΔΑ.

«Την 17.00 ώρα σήμερα (Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021), ομάδα από 50 έως 60 περίπου άτομα, πραγματοποίησαν στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Ομήρου συγκέντρωση υποστήριξης στο φυλακισμένο, απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις εμπόδισαν την κατάληψη του οδοστρώματος για την πραγματοποίηση πορείας. Πραγματοποιήθηκαν 21 προσαγωγές και έγινε η ελάχιστη χρήση χημικών ώστε να αποφευχθεί τραυματισμός πολιτών ή αστυνομικών. Δεν παρακωλύθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων.

Δημοσιεύματα περί επίθεσης αστυνομικών σε δημοσιογράφους δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα»

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Δείτε όλες τις ειδήσεις σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top