Ποινική δίωξη σε τρία από τα ανήλικα μέλη συμμορίας στην Αργυρούπολη

Τραυμάτισαν και λήστεψαν δύο παιδιά

Συνελήφθησαν τρία από τα 30 μέλη συμμορίας ανήλικων που το βραδύ του Σάββατου ξυλοκοπήσαν και τραυμάτισαν με μαχαίρι δυο συνομήλικούς τους στην Αργυρούπολη. Σε βάρος τους η εισαγγελέας ανηλίκων άσκησε ποινική δίωξη.

Άγρια επίθεση από αγνώστους κατά δύο ανηλίκων στην Αργυρούπολη

Οι τρεις ανήλικοι διώκονται για:

-    ληστεία κατά συρροή

-    επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού κατά συρροή και μη

-    συμμορία

-    παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία

Σύμφωνα με πληροφορίες του Κωνσταντίνου Γεώργιζα, ενώπιον της εισαγγελέως οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Οι τρεις έφηβοι οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή ανηλίκων από τον οποίο ζήτησαν και πήραν προθεσμία.

Τι συνέβη

Οι τρεις ανήλικοι κατηγορούμενοι, που ανήκουν σε συμμορία 30 μελών, επιτέθηκαν σε έναν 14χρονο και ένα  17 χρόνο αγόρι. Όπως κατήγγειλαν τα παιδιά στους αστυνομικούς, κάθονταν στην πλατεία της Αργυρούπολης, όταν εμφανίσθηκαν τα μέλη της συμμορίας.

Αρχικά, βρήκαν στην πάνω πλευρά της πλατείας μόνο του το ένα παιδί, το γρονθοκοπήσαν, του χάραξαν το πρόσωπο και το μηρό με ένα μαχαίρι και του άρπαξαν το κινητό. Αμέσως μετα κατευθύνθηκαν προς την άλλη πλευρά, όπου βρισκόταν  τον άλλο νεαρό με την παρέα του. Οι φίλοι πρόλαβαν να φύγουν εκείνον όμως τον χτύπησαν και του έκλεψαν επίσης το κινητό . 

Οι αστυνομικοί από το τμήμα ασφάλειας του Ελληνικού που έκαναν έρευνες, κατέληξαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών ατόμων. Πρόκειται για δυο 16χρονους από την Αλβανία και έναν 17χρονο Έλληνα. Ο ένας από τους αλλοδαπούς συλληφθέντες είναι και αυτός που τραυμάτισε με μαχαίρι τον 17 χρόνο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top