Βόλος: Ελεύθερος ο 30χρονος που κατηγορήθηκε για βιασμό 15χρονης ΑμΕΑ

Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 30χρονος αλλοδαπός που κατηγορήθηκε για βιασμό 15χρονης με ειδικές ανάγκες στον Βόλο

Βόλος: 15χρονη με νοητική υστέρηση καταγγέλλει ότι βιάστηκε από 32χρονο

Την  περασμένη Τρίτη ο 30χρονος, όπως καταγγέλλουν οι γονείς της ανήλικης, κάλεσε στο σπίτι του το 15χρονο  κορίτσι. Είχαν γνωριστεί στο facebook πριν από ένα μήνα και η 15χρονη δέχτηκε την πρόσκλησή του. Η ίδια ισχυρίζεται ότι του είπε την ηλικία της και εκείνος της είπε ότι είναι Αλβανός.  

Οι γονείς της ανήλικης ανησύχησαν και την καλούσαν συνεχώς στο κινητό της. Όταν επέστρεψε τους περιέγραψε τι είχε συμβεί με τον 30χρονο και κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία. 

Τι ισχυρίστηκε ο 30χρονος στην απολογία του

Ο 30χρονος κατά την απολογία του φέρεται να είπε ότι η κοπέλα του είπε πως είναι 17 ετών και ότι κατά την συνάντησή τους δεν υπήρξε ολοκληρωμένη επαφή μαζί. Επίσης, επεσήμανε ότι η μερική νοητική υστέρησή της δεν προέκυπτε ούτε από την δια ζώσης επαφή μας ούτε από τα μηνύματα που ανταλλάξαμε.

Όπως τόνισε ο δικηγόρος του 30χρονου, από την ιατροδικαστική έκθεση δεν προκύπτει ότι η πράξη έγινε: «H νοητική υστέρηση της 15χρονης είναι αμφίβολη, καθώς από τα μηνύματα που αντάλλαξαν στο Facebook ο 31χρονος και η ανήλικη δεν προκύπτει κάτι τέτοιο, ενώ παράλληλα η ίδια φοιτά σε κανονικό σχολείο», πρόσθεσε. 
 
Ο 30χρονος κατηγορείται για κατάχρηση προσώπου ανίκανου σε αντίσταση  σε γενετήσια πράξη  σε βαθμό κακουργήματος. Μετά την απολογία του στον ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι να προσδιοριστεί και να γίνει η δίκη του.  


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top