Ανοίγει ξανά ο φάκελος της δολοφονίας 12χρονης μετά από απόπειρα βιασμού 

Την είχαν κάψει ζωντανή! - Νέο στοιχείο η σύλληψη γείτονα για άλλο βιασμό 

Ανασύρει από το αρχείο τη δολοφονία 12χρονης πριν εννέα χρόνια με ανατριχιαστικό τρόπο η Εισαγγελία Πειραιά, ύστερα από το νέο στοιχείο της σύλληψης πριν λίγες ημέρες τότε γείτονα και μάρτυρα (είχε βρεθεί στο σημείο λίγο μετά), για βιασμό άλλης ανήλικης, όπως μετέδωσε η εκπομπή της  Αγγελικής Νικολούλη στον Alpha TV «Φως στο Τούνελ».    

Οι Αρχές δημοσιοποίησαν πρόσφατα τη φωτογραφία του ανδρα με εισαγγελική παραγγελία ύστερα από την κατηγορια για τον βιασμό ενός μικρού κοριτσιού.

Προπονητής 11χρονης αθλήτριας: «Δεν ήταν βιασμός. Ήθελα να την παντρευτώ»

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή, τη 12χρονη προσπάθησαν να τη βιάσουν άγνωστοι δράστες  και όταν αυτή βγήκε από το σπίτι της για να σωθεί, την περιέλουσαν με νέφτι, της πέταξαν τον αναμμένο αναπτήρα και την έκαψαν ζωντανή, για να εξαφανίσουν τυχόν ίχνη! 

Στην εκπομπή μίλησαν ο πατέρας της και άλλοι συγγενείς οι οποίοι απηύθυναν  έκκληση για δικαίωση.

Ήταν το πρωινό της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου 2011, όταν οι γονείς της Ζενέιντα Σελιμάι από την Αλβανία, έφυγαν από το σπίτι τους στην οδό Καλλικρατίδα για να πάνε στη δουλειά τους. Ο παππούς συνόδεψε το μικρότερο αγοράκι της οικογένειας στο σχολείο και η 12χρονη έμεινε μόνη στο σπίτι.

Μυστήριο με τον θάνατο λογιστή στη Σητεία – Του έκαναν ένεση μορφίνης

Φαίνεται πως ο δράστης εισέβαλλε στο διαμέρισμα και επιχείρησε να βιάσει την άτυχη μικρή. Εκείνη κατάφερε να ξεφύγει από τα νύχια του και γυμνή από τη μέση και πάνω άρχισε να κατεβαίνει τις σκάλες για να βγει στο δρόμο και να ζητήσει βοήθεια. Ο δράστης της έβαλε φωτιά και το παιδί κάηκε ζωντανό. 18 μέρες μετά υπέκυψε στα καθολικά εγκαύματά της.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή τις πρώτες ημέρες του συμβάντος, οι Αρχές έκαναν λόγο για αυτοχειρία. Μετά έκαναν λόγο για δολοφονία του παιδιού και κατηγόρησαν γι΄αυτή τον παππού του αλλά στην πορεία τον απήλλαξαν.

Ουδείς βέβαια γνωρίζει αν όντως ο άνδρας που κατηγορείται για βιασμό έχει  σχέση με την υπόθεση. Η  σύμπτωση των συμβάντων όμως οδηγεί τις αρχές στην επανεξέταση της ανατριχιαστικής δολοφονίας του κοριτσιού.      
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top