Μυστήριο με τον θάνατο λογιστή στη Σητεία – Του έκαναν ένεση μορφίνης

Απαντήσεις αναζητούν οι γονείς τους που έχασαν τα παιδιά τους μέσα σε πέντε

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται ο μυστηρίωδης θάνατος του 44χρονου Τηλέμαχου Κακουλίδη στη Σητεία, ο οποίος βρέθηκε πεταμένος στην άκρη ενός δρόμου σε κατοικημένη περιοχή. 

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» αυτοί που φρόντισαν να τον «ξεφορτωθούν» ακολούθησαν όπως αποκαλύπτεται από έρευνα των γονιών του ένα σατανικό σχέδιο. 

Όλα συνέβησαν το βράδυ της 21ης Νοεμβρίου 2019. Ο 44χρονος λογιστής βρέθηκε σε ένα ραντεβού με πελάτες και φίλους, όπως ο ίδιος πίστευε, για να εισπράξει κάποια χρήματα που του χρωστούσαν. Λίγες ώρες αργότερα, άγνωστοι τον εγκατέλειψαν ημιλιπόθυμο στην άκρη του δρόμου, δηλητηριασμένο από μορφίνη. 

Λίγες μέρες πριν από τον θάνατό του ήταν το μνημόσυνο του μικρότερου αδελφού του, ο οποίος πέθανε από καρκίνο, ενώ οι γονείς του βυθίστηκαν στο πένθος, καθώς μέσα σε πέντε χρόνια έχασαν και τα δύο παιδιά τους. 

Με έρευνα που έκαναν οι ίδιοι κατάφεραν να εντοπίσουν τα τηλεφωνήματα και τους κωδικούς του λογιστικού του γραφείου, τους πελάτες που χρωστούσαν χρήματα στο παιδί τους και τους οποίους θα συναντήσου το μοιραίο εκείνο βράδυ. 

Τεχνικός σύμβουλος οικογένειας: «Βρέθηκαν προθανάτιες κακώσεις»

Η ιατροδικαστής Ηρακλείου, Ελπίδα Σπανουδάκη, η οποία διορίστηκε από την οικογένεια ως πραγματογνώμονας, αποκάλυψε στην εκπομπή ότι ο 44χρονος πέθανε από δηλητηρίαση από μορφίνη, ενώ στο σώμα του εντοπίστηκαν προθανάτιες κακώσεις. 

Το παντελόνι του είχε υπολείμματα από χώματα και οι μύτες των παπουτσιών του είχαν φθαρεί σαν να είχε συρθεί στο σημείο, όπου εγκαταλείφθηκε. 

«Θα μπορούσε να είχε σωθεί, αλλά πέθανε αβοήθητος», είπε η ιατροδικαστής.

Ο Τηλέμαχος Κακουλίδης εντοπίστηκε νεκρός στις 05:30 το πρωί στη συμβολή των οδών Στέφανου Ξανθουδήδου και Δωρητή Σπυριδάκη στην Πάνω Γειτονιά της Σητείας, από έναν ιερέα που πήγαινε στην πρωινή λειτουργία.

«Δεν τον μετακίνησα γιατί ξέρω πως δεν πρέπει, όταν κάποιος είναι χτυπημένος. Περίμενα μέχρι να έρθει η αστυνομία και αφού τους έδωσα τα στοιχεία μου, έφυγα», ανέφερε ο ιερέας. 

Έσβησαν τις κλήσεις του τηλεφώνου του

Οι δυο χαροκαμένοι γονείς μίλησαν στην εκπομπή και αποκάλυψαν ότι οι δράστες έσβησαν όλες τις κλήσεις από το τηλέφωνό του για να σβήσουν τα ίχνη τους. 

Ωστόσο μετά από έρευνα της αστυνομίας βρέθηκε βιολογικό υλικό στην αυλή των υπόπτων, που είναι υπό διερεύνηση από τα εγκληματολογικά εργαστήρια. 

«Τον εκμεταλλεύονταν»

Ο πατέρας του νεκρού λογιστή υποστήριξε πως κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τη θλίψη του γιου του για τον θάνατο του αδελφού του και του χρωστούσαν θύματα που δεν του τα έδιναν. 

«Από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, φαίνονται τρεις κλήσεις στο κινητό του γιου μου. Σύμφωνα με φίλο του που ήταν μαζί σε ένα καφενείο όταν έγιναν οι κλήσεις, τον πίεζε ο ένας από τους δυο αυτής της παρέας να περάσει από το σπίτι του», είπε ο πατέρας. 

«Μας είπαν να προσέχουμε κι εμείς. Μέσα σ’ ένα καφενείο απείλησαν τον  σύζυγό μου πως θα τον καθαρίσουν ακόμα και με ψαροντούφεκο», πρόσθεσε η μητέρα του θύματος.

Με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε την τελευταία μέρα του γιου της. 

«Ο φόβος του ήταν μήπως είχε καρκίνο, όπως και ο αδελφός του που τον χάσαμε πριν πέντε χρόνια. Εκείνη την ημέρα έκανε εξετάσεις και βγήκαν καλές. Γύρισε χαρούμενος, έφαγε μαζί μας και έφυγε για μια βόλτα χωρίς το αυτοκίνητό του. Όταν αργότερα τον πήρα τηλέφωνο, δεν απάντησε, αλλά δεν πήγε το μυαλό μου στο κακό. Ξημερώματα ήρθαν στο σπίτι δυο αστυνομικοί, με πήγαν στο τμήμα και μου είπαν πως το παιδί μου ήταν νεκρό. Δεν ήμουν εγώ, ένιωθα πως έπαιζα σε ταινία, δε μπορούσα να το πιστέψω. Μπήκα στο νεκροτομείο να τον δω. Τα παπούτσια του ήταν γδαρμένα από μπροστά. Ούρλιαζα “μου σκότωσαν το παιδί μου, μου το σκότωσαν”»

«Δεν ξέρουμε που πήγε μετά από εμάς»

Η εκπομπή προσπάθησε να εντοπίσει και τα άτομα που είχε επισκεφτεί εκείνο το βράδυ ο Τηλέμαχος, χωρίς αποτέλεσμα. Κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής, η Αγγελική Νικολούλη μίλησε μ’ ένα από τα πρόσωπα που τον είδαν τελευταίοι. Ισχυρίστηκε ότι ο Τηλέμαχος πήγε σπίτι τους, δεν διαπληκτίστηκαν κι έφυγε χωρίς να τους πει πού θα πήγαινε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top