Το τραμ επιστρέφει στο ΣΕΦ από τις 20 Ιανουαρίου μετά από 10 μήνες

Ποιες στάσεις θα λειτουργούν

τραμ

Ξεκινούν πάλι από την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 τα δρομολόγια του Τραμ από και προς το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), τα οποία είχαν διακοπεί τον Μάρτιο του 2020.

Όπως ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ, στις 20 Ιανουαρίου 2021 θα δοθεί σε πλήρη εμπορική λειτουργία το σύνολο της νέας γραμμής έως το ΣΕΦ και οι 10 από τις 11 στάσεις του εν λόγω τμήματος. Στη στάση «Τζιτζιφιές» τα έργα πολιτικού μηχανικού αναμένεται να ολοκληρωθούν σε 15 ήμερες και το διάστημα αυτό οι συρμοί θα διέρχονται από εκεί χωρίς στάση.

Τα δρομολόγια του Τραμ από τη στάση «Μπάτης» στο Π. Φάληρο έως το ΣΕΦ διεκόπησαν προκειμένου να εκτελεστούν από την Περιφέρεια Αττικής τα έργα για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, στο πλαίσιο των οποίων είχε ενταχθεί η μετατόπιση της γραμμής και των στάσεων του Τραμ.

Τραμ

Νέος συρμός του τραμ. Φωτογραφία Eurokiniss

Τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου η Περιφέρεια Αττικής παρέδωσε στη ΣΤΑΣΥ τη νέα γραμμή και τις νέες στάσεις στο εν λόγω τμήμα. Αμέσως ξεκίνησαν τα απαιτούμενα δοκιμαστικά δρομολόγια, προκειμένου να πιστοποιηθεί η σωστή λειτουργία των νέων εγκαταστάσεων (υποδομή, ρευματοδότηση, σηματοδότηση, τηλεματική) και να διασφαλιστεί η εύρυθμη και ασφαλής επανέναρξη των δρομολογίων.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top