Κρήτη: Η στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης όπου σκοτώθηκε μητέρα και κόρη

Βίντεο ντοκουμέντο κατέγραψε καρέ καρέ όσα συνέβησαν

Ένα βίντεο από τη στιγμή του αιματηρού τροχαίου στη Μεσσαρά της Κρήτης, όπου έχασαν τη ζωή τους μια μητέρα και η τρίχρονη κόρη της ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο αυτό, που μετέδωσε το Mega, φαίνεται το αυτοκίνητο της 37χρονης αστυνομικού να κινείται στον επαρχιακό δρόμο στις Μοίρες Ηρακλείου. 

Τροχαίο Κρήτη: Το τελευταίο αντίο στην 37χρονη αστυνομικό και την κόρη της

Μπροστά από το αυτοκίνητο προπορεύεται ένα λευκό βαν, το οποίο φτάνοντας στη διασταύρωση κόβει ταχύτητα. 

Η άτυχη γυναίκα έχει ανάψει φλας για να στρίψει αριστερά, κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει ορατότητα, λόγω του βαν, όμως παρ’ όλ’ αυτά στρίβει για να επιστρέψει με το μικρό της αγγελούδι στο σπίτι τους. 

Τροχαίο Κρήτη: Πενήντα μέτρα από το σπίτι τους χάθηκαν μητέρα και κόρη

Το αυτοκίνητό της έχει σχεδόν στρίψει στη διασταύρωση, όταν από τον κάθετο δρόμο, με ιλιγγιώδη ταχύτητα έρχεται ένα αγροτικό, το οποίο χτυπά το ΙΧ της γυναίκας. Η σύγκρουση είναι σφοδρότατη. Το μικρό επιβατικό εκτινάσσεται στον αέρα, ανατρέπεται και καταλήγει σε ένα χαντάκι.

Μάλιστα, τη στιγμή της σύγκρουσης σημειώνεται μια μικρή έκρηξη. 

Σπαραγμός στην κηδεία μητέρας και κόρης στην Κρήτη 

Βαρύ ήταν το κλίμα χθες το απόγευμα στις Μοίρες, όπου πλήθος κόσμου πήγε για το τελευταίο αντίο στην 37χρονη Όλγα και την κορούλα της, τη Στέλλα. 

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρές σε τροχαίο 37χρονη και η δύο ετών κόρη της

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία ήταν ο σύζυγός της, ο μικρός γιος της γυναίκας και ο πατέρας της, ο οποίος ήταν εκείνος που έβγαλε μέσα από τις λαμαρίνες την κόρη και την εγγονή του. 

Όλοι μιλούν για δρόμο καρμανιόλα, με ελάχιστη ορατότητα, στον οποίο έχουν γίνει πολλά θανατηφόρα τροχαία και ζητούν να υπάρξει μέριμνα από την πολιτεία για να σταματήσει ο φόρος αίματος στην άσφαλτο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top