Lockdown: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το click in shop

Αγορές μέσα στα καταστήματα με ραντεβού και μέτρα

Από τη Δευτέρα 18 Ιανουρίου, αν τα επιδημιολογικά δεδομένα το επιτρέψουν, τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης και κοσμημάτων θα υποδεχτούν ξανά τους πελάτες τους με click in shop.

Ανεβάζουν ρολά καταστήματα ένδυσης, υπόδησης και κοσμηματοπωλεία

Οι καταναλωτές, μετά από δύο μήνες, θα ξαναμπούν μέσα στα μαγαζιά για αγορές, με προγραμματισμένο όμως ραντεβού και sms για μετακίνηση 2 στο 13033. Θα μπορούν να δοκιμάζουν τα ρούχα και τα παπούτσια, αρκεί να έχουν κλείσει ραντεβού.

Όσον αφορά στις αλλαγές προϊόντων, θα είναι εφικτές κατόπιν ραντεβού καθώς δε χάνεται το καταναλωτικό δικαίωμα. Ο χρόνος παραμονής στο κατάστημα θα οριοθετείται από το μαγαζί.

Αγορές μέσα στα καταστήματα με ραντεβού και μέτρα

Πελάτες και εργαζόμενοι θα πρέπει να φοράνε μάσκες, να κρατούν αποστάσεις και να αποφεύγουν τον συνωστισμό. Σε καταστήματα έως 20 τετραγωνικά μέτρα επιτρέπονται συνολικά τέσσερα άτομα, δηλαδή εργαζόμενοι και πελάτες. Σε μαγαζιά 100 τμ μπορούν να βρίσκονται συνολικά 12 άτομα.

Άνοιγμα της αγοράς με click in shop: Αγώνας δρόμου για τις εκπτώσεις

Οι καταναλωτές θα μπορούν να πληρώνουν και με POS αλλά και με μετρητά. Πολλοί αναρωτιούνται τι θα γίνει με τα μεγάλα εμποριικά. 

Στόχος είναι το click in shop να εφαρμοστεί οριζόντια σε όλη την αγορά, απο τα μικρά δηλαδή μαγαζιά έως και τα μεγάλα εμπορικά, καθώς όπως λένε στα εμπορικά, τα μέτρα ασφαλείας είναι αυστηρά και το κάθε κατάστημα έχει τη δική του αναξάρτητη είσοδο και θα μπορούσε να εφαρμόσει τη συγκεκριμένη μέθοδο. 

Καταστήματα που δεν πουλανε ρουχα κοσμήματα ή παπούτσια θα ανοίξουν με click away 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top