Επίθεση με βιτριολι: Παγκόσμια εκστρατεία αγάπης για την Ιωάννα

Συνεχίζει να ανεβαίνει τον Γολγοθά της

Μια παγκόσμια εκστρατεία αγάπης στο πρόσωπο της 36χρονης Ιωάννας, η οποία έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι έξω από τη δουλειά της έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες. 

Η Ιωάννα συνεχίζει να ανεβαίνει τον Γολγοθά της, ο οποίος είναι γεμάτος από πόνο σωματικό, αλλά και ψυχικό, αφού τα σημάδια της επίθεσης θα μείνουν ανεξίτηλα στο πρόσωπό της. 

Νέα στοιχεία: Η 35χρονη έψαχνε άλλοθι μετά την επίθεση με το βιτριόλι

Το κορίτσι υποβάλλεται συνεχώς σε χειρουργικές επεμβάσεις αποκατάστασης και έχει ακόμα μπροστά της πολύ δρόμο για την αποκατάσταση των τραυμάτων της που απαιτεί και πολλά χρήματα. 

Την εκστρατεία ξεκίνησε η Αννίτα Ναθαναήλ, μέσω της πλατφόρμας Gofundme και σε αυτήν μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε είτε μένει στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό. 

Επίθεση με βιτριόλι: Ξεσπά η Ιωάννα - «Ήθελε να με σκοτώσει»

Όπως είπε η κ. Ναθαναήλ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η ίδια ήρθε σε επαφή με την οικογένεια της Ιωάννας και την ενημέρωσε για την πρωτοβουλία που πήρε. 

Οι δωρεές θα καλύψουν κάποιες ιατρικές ανάγκες της 36χρονης όπως φάρμακα, αλοιφές, καθώς και ειδικά σχεδιασμένες μάσκες προσώπου και ενθέματα εξειδικευμένα για τη βελτίωση ουλών και μοσχευμάτων αλλά και για την κάλυψη των εξόδων διαβίωσής της. 

Επίθεση με βιτριόλι: Οι συνομιλίες της 35χρονης με συγγενή της Ιωάννας

Σε δεύτερο χρόνο ίσως χρειαστεί να ταξιδέψει στο εξωτερικό σε εξειδικευμένα ιατρικά κέντρα αποκατάστασης.

Όπως αναφέρουν οι γιατροί της θα χρειαστεί να υποβληθεί σε τουλάχιστον 30 νέα χειρουργεία, όμως λόγω της πανδημίας κορωνοϊού, το Θριάσειο νοσοκομείο, όπου εργάζονται οι γιατροί που την έχουν αναλάβει, έγινε νοσοκομείο αναφοράς, με αποτέλεσμα να πηγαίνει πίσω η αποκατάστασή της. 

Επίθεση με βιτριόλι: Τα νέα στοιχεία που «καίνε» την 34χρονη κατηγορούμενη

Ο δικηγόρος της Ιωάννας, Α. Λύτρας, επανέλαβε πως η κοπέλα ζει με αφόρητους πόνους, δεν μπορεί να βγει στο φως του ήλιου, δεν μπορεί να εργαστεί ή να έχει οποιαδήποτε μορφή κοινωνικής ζωής. 

Σύμφωνα με την κ. Ναθαναήλ η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη. Η Ιωάννα ακόμα περιμένει μια εξήγηση για όσα της συνέβησαν και μια συγγνώμη. Η κατηγορούμενη όμως για την επίθεση συνεχίζει να διατηρεί το δικαίωμα σιωπής και δεν έχει καν απολογηθεί στον ανακριτή για όσα κατηγορείται. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top